Seveningseweg 1

8267BA Kampen

+31-85-500-8558

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Het Koggeschip in Kampen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Caroline
Wat een leuke en rustige haven! Prima plek met mooi uitzicht aan de vaart, brandschone toiletruimte en zeer vriendelijke havenmeesters. Zijn ook (huur)fietsen om even een boodschap in naburige dorpje te doen.
m.s avontuur
Wat een heerlijke haven hebben jullie. Vriendelijke mensen schoon sanitair. Prima plekje gekregen van de havenmeester. Groetjes uit Amsterdam Ron&Astrid

Jachthaven WSV Het Koggeschip

De jachthaven van WSV het Koggeschip is gelegen aan het Ganzendiep in Kampen. Vanaf uw boot kijkt u uit over weilanden en de skyline van IJsselmuiden.

Zo'n 500 meter na de Ganzendiepsluis vindt u de haven aan bakboord. Tochten naar het Zwarte Meer, IJsselmeer en Ketelmeer behoren tot de opties. In de haven zijn 104 ligplaatsen aanwezig. Als passant bent u er ook van harte welkom.

De haven bestaat uit een lange steiger langs de oever van het Ganzendiep. Aan de steigers is stroom en drinkwater aanwezig. Verder vindt u er douches, toiletten, wasmachine en droger, speelweide en overdekte barbecueplaats. U kunt er tevens diesel tanken of uw gasfles omruilen. Er zijn fietsen te huur om IJsselmuiden te bereiken voor de dagelijkse boodschappen.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV het Koggeschip delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt