Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Het Koggeschip

Jachthaven WSV Het Koggeschip

De jachthaven van WSV het Koggeschip is gelegen aan het Ganzendiep in Kampen. Vanaf uw boot kijkt u uit over weilanden en de skyline van IJsselmuiden.

Zo'n 500 meter na de Ganzendiepsluis vindt u de haven aan bakboord. Tochten naar het Zwarte Meer, IJsselmeer en Ketelmeer behoren tot de opties. In de haven zijn 104 ligplaatsen aanwezig. Als passant bent u er ook van harte welkom.

De haven bestaat uit een lange steiger langs de oever van het Ganzendiep. Aan de steigers is stroom en drinkwater aanwezig. Verder vindt u er douches, toiletten, wasmachine en droger, speelweide en overdekte barbecueplaats. U kunt er tevens diesel tanken of uw gasfles omruilen. Er zijn fietsen te huur om IJsselmuiden te bereiken voor de dagelijkse boodschappen.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV het Koggeschip delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt