Havenweg 1

8262BZ Kampen

+31-85-500-8709

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV De Buitenhaven in Kampen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

lissa
Nog nooit zo'n onbeschofte manier van ontvangst gehad. Een havenmeester welke met continu een peuk in zijn mond vanaf het terras staat te roepen dat we 5 minuten kregen om ons schip een meter te verplaatsten anders zou hij het wel komen doen, want hij is immers de havenmeester, (wijst met beide duimen achter naar zijn rug waar dit op zijn shirt vermeld staat) (wij hadden ons ruim van te voren gemeld) Dit terwijl hij vanaf het terras stond toe te kijken. Als hij dan toch besluit even te komen helpen krijgen we een snauw: zo, alleen op de wereld" Wat een leuke beleving had moeten zijn, immers een Hanzestad als Kampen bezoeken, werd een grote desillusie. (we hebben het hier over de havenmeester zonder baard) Voor ons geen oude buitenhaven meer.
van Wijk
Zeer slecht onderhouden toilet/douche gebouw. Vies gewoon!
Arie
Slecht onderhoud, vies sanitair, achterstallige haven met ook nog eens zeer slechte WiFi en zeker in verhouding nog eens duur ook, zeker wat je er voor terug krijgt, enige pluspunten zijn een behulpzame havenmeester en drankjes en hapjes op het terras zijn weer onhollands goedkoop

Jachthaven WSV De Buitenhaven

De jachthaven van WSV De Buitenhaven is gelegen aan de IJssel in Kampen. Het is een gezellige verenigingshaven met goede faciliteiten. Deze zijn ook voor rolstoelgebruikende watersporters goed toegankelijk.

Vanuit de haven vaart u snel naar weidse wateren en natuurgebieden. Het Kattendiep, Vossenmeer, IJsselmeer liggen binnen bereik, evenals Zwolle en Lelystad.

De watersportvereniging beheert 2 havens: de Nieuwe Buitenhaven, de verenigingshaven en de Oude Buitenhaven waar passanten kunnen aanmeren. Op of nabij alle ligplaatsen is walstroom, drinkwater en WIFI aanwezig. Eveneens is er een dieselpomp, vuilwaterstation, afvalcontainers, stortplaats voor chemisch toilet en een afspuitplaats aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. De Buitenhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt