Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV De Buitenhaven

Jachthaven WSV De Buitenhaven

De jachthaven van WSV De Buitenhaven is gelegen aan de IJssel in Kampen. Het is een gezellige verenigingshaven met goede faciliteiten. Deze zijn ook voor rolstoelgebruikende watersporters goed toegankelijk.

Vanuit de haven vaart u snel naar weidse wateren en natuurgebieden. Het Kattendiep, Vossenmeer, IJsselmeer liggen binnen bereik, evenals Zwolle en Lelystad.

De watersportvereniging beheert 2 havens: de "Nieuwe Buitenhaven", de verenigingshaven en de "Oude Buitenhaven" waar passanten kunnen aanmeren. Op of nabij alle ligplaatsen is walstroom, drinkwater en WIFI aanwezig. Eveneens is er een dieselpomp, vuilwaterstation, afvalcontainers, stortplaats voor chemisch toilet en een afspuitplaats aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. De Buitenhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt