Havenweg 1

8262BZ Kampen

+31-85-500-8709

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV De Buitenhaven in Kampen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

marco
Vieze dure haven veel rotzooi in het water en vieze douches huismeester nauwelijks aanwezig en reageerd niet op het wattsapp nr
Anne
Vies sanitair en vies water
Thomas
Uiteindelijk werden we goed geholpen

Jachthaven WSV De Buitenhaven

De jachthaven van WSV De Buitenhaven is gelegen aan de IJssel in Kampen. Het is een gezellige verenigingshaven met goede faciliteiten. Deze zijn ook voor rolstoelgebruikende watersporters goed toegankelijk.

Vanuit de haven vaart u snel naar weidse wateren en natuurgebieden. Het Kattendiep, Vossenmeer, IJsselmeer liggen binnen bereik, evenals Zwolle en Lelystad.

De watersportvereniging beheert 2 havens: de Nieuwe Buitenhaven, de verenigingshaven en de Oude Buitenhaven waar passanten kunnen aanmeren. Op of nabij alle ligplaatsen is walstroom, drinkwater en WIFI aanwezig. Eveneens is er een dieselpomp, vuilwaterstation, afvalcontainers, stortplaats voor chemisch toilet en een afspuitplaats aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. De Buitenhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt