Havenweg 1

8262BZ Kampen

038-791-0005

40

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV De Buitenhaven

De jachthaven van WSV De Buitenhaven is gelegen aan de IJssel in Kampen. Het is een gezellige verenigingshaven met goede faciliteiten. Deze zijn ook voor rolstoelgebruikende watersporters goed toegankelijk.

Vanuit de haven vaart u snel naar weidse wateren en natuurgebieden. Het Kattendiep, Vossenmeer, IJsselmeer liggen binnen bereik, evenals Zwolle en Lelystad.

De watersportvereniging beheert 2 havens: de Nieuwe Buitenhaven, de verenigingshaven en de Oude Buitenhaven waar passanten kunnen aanmeren. Op of nabij alle ligplaatsen is walstroom, drinkwater en WIFI aanwezig. Eveneens is er een dieselpomp, vuilwaterstation, afvalcontainers, stortplaats voor chemisch toilet en een afspuitplaats aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. De Buitenhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt