IJsseldijk 12

8261LK Kampen

+31-85-500-8417

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Bovenhaven in Kampen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV Bovenhaven

Aan de IJssel in Kampen vindt u de jachthaven van WSV Bovenhaven. Op korte loopafstand naar het centrum en fraaie vaarwateren nabij, bent u hier als watersporter van alle gemakken voorzien.

U vindt de jachthaven aan de zuidoostkant van Kampen. Vanuit de haven vaart u stroomafwaarts onder de stadsbrug door richting het Ketelmeer en IJsselmeer. Stroomopwaarts vindt u een meanderende IJssel omgeven met weidse landerijen, waar u Zwolle bereikt.

In de haven zijn zo'n 140 ligplaatsen aanwezig en 10 passantenplaatsen. Tot de voorzieningen behoren sanitaire voorzieningen, water en elektra aan de steigers en een clubhuis waar u terecht kunt voor hapjes en drankjes. Op loopafstand van de jachthaven vindt u winkels en horeca.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. De Buitenhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt