Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Bovenhaven

Jachthaven WSV Bovenhaven

Aan de IJssel in Kampen vindt u de jachthaven van WSV Bovenhaven. Op korte loopafstand naar het centrum en fraaie vaarwateren nabij, bent u hier als watersporter van alle gemakken voorzien.

U vindt de jachthaven aan de zuidoostkant van Kampen. Vanuit de haven vaart u stroomafwaarts onder de stadsbrug door richting het Ketelmeer en IJsselmeer. Stroomopwaarts vindt u een meanderende IJssel omgeven met weidse landerijen, waar u Zwolle bereikt.

In de haven zijn zo'n 140 ligplaatsen aanwezig en 10 passantenplaatsen. Tot de voorzieningen behoren sanitaire voorzieningen, water en elektra aan de steigers en een clubhuis waar u terecht kunt voor hapjes en drankjes. Op loopafstand van de jachthaven vindt u winkels en horeca.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. De Buitenhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt