Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Berend Aalbers

Jachthaven WSV Berend Aalbers

De jachthaven van WSV Berend Aalbers is gelegen aan de Linde in Kuinre. Op de grens van Overijssel en Flevoland bent u hier omgeven door groen en op een knooppunt naar alle windrichtingen.

Vanuit de jachthaven kunt u uitstekend naar Friesland, Overijssel en Flevoland varen. Iets ten zuiden van de haven ligt een bosrijk gebied, waar u wandel- en fietstochten kunt maken.

In de haven zijn zo'n 20 ligplaatsen aanwezig. Passanten zijn welkom en kunnen aanmeren mits er plaats is. Er zijn basale sanitaire voorzieningen, zoals elektriciteit, douche en toilet. Eveneens is er een stortplaats voor huishoudelijk afvalwater. In het dorp is een tankstation aanwezig evenals horecagelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Berend Aalbers delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt