Kattewaardweg 2

8374ES Kampen

+31-85-500-8887

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Berend Aalbers in Kampen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

martin heerschop
Uiteraard ligt deze haven niet in Kuinre aan de Linde maar aan de IJssel benedenstrooms van Kampen,

Jachthaven WSV Berend Aalbers

De jachthaven van WSV Berend Aalbers is gelegen aan de Linde in Kuinre. Op de grens van Overijssel en Flevoland bent u hier omgeven door groen en op een knooppunt naar alle windrichtingen.

Vanuit de jachthaven kunt u uitstekend naar Friesland, Overijssel en Flevoland varen. Iets ten zuiden van de haven ligt een bosrijk gebied, waar u wandel- en fietstochten kunt maken.

In de haven zijn zo'n 20 ligplaatsen aanwezig. Passanten zijn welkom en kunnen aanmeren mits er plaats is. Er zijn basale sanitaire voorzieningen, zoals elektriciteit, douche en toilet. Eveneens is er een stortplaats voor huishoudelijk afvalwater. In het dorp is een tankstation aanwezig evenals horecagelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van WSV Berend Aalbers delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt