Jonenweg 1

8355CL Giethoorn

+31-85-500-8200

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Vos in Giethoorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Vos

Jachthaven Vos is gelegen in het idyllische plaatsje Giethoorn. Het is de dichtstbijzijnde haven van het toeristische dorp.

U vindt de haven direct ten zuiden van de sluis bij de Cornelisgracht. In slechts 10 min varen bent u op de Beulakerwijde. Daar kunt u doorvaren naar bijvoorbeeld Blokzijl of de Wetering. Steenwijk bevindt zich zo'n 8 km ten noorden van de haven. Er is tevens een busverbinding naar Steenwijk en Zwartsluis nabij.

De jachthaven heeft 110 vaste ligplaatsen en 15 passantenplaatsen. Er zijn diverse voorzieningen aanwezig, waaronder sanitair, vuilwaterstation, fietsverhuur, wasmachine en droger en wifi. De haven biedt ook mogelijkheid tot winterstalling. Op loopafstand vindt u ook een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Het water in de haven heeft een diepte van 1,70 m. De maximale invaarhoogte is 10,5 m.

Uw ervaringen over Jachthaven Vos in Giethoorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt