Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Vos

Jachthaven Vos

Jachthaven Vos is gelegen in het idyllische plaatsje Giethoorn. Het is de dichtstbijzijnde haven van het toeristische dorp.

U vindt de haven direct ten zuiden van de sluis bij de Cornelisgracht. In slechts 10 min varen bent u op de Beulakerwijde. Daar kunt u doorvaren naar bijvoorbeeld Blokzijl of de Wetering. Steenwijk bevindt zich zo'n 8 km ten noorden van de haven. Er is tevens een busverbinding naar Steenwijk en Zwartsluis nabij.

De jachthaven heeft 110 vaste ligplaatsen en 15 passantenplaatsen. Er zijn diverse voorzieningen aanwezig, waaronder sanitair, vuilwaterstation, fietsverhuur, wasmachine en droger en wifi. De haven biedt ook mogelijkheid tot winterstalling. Op loopafstand vindt u ook een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Het water in de haven heeft een diepte van 1,70 m. De maximale invaarhoogte is 10,5 m.

Uw ervaringen over Jachthaven Vos in Giethoorn delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt