De Vleugel 2

8064GE Zwartsluis

+31-85-500-8814

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Recreatiecentrum Zwartewater in Zwartsluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Zwartsluis eo is zeker de moeite waard en dan is de jachthaven een perfect uitgangspunt!

Jachthaven Recreatiecentrum Zwartewater

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven van Recreatiecentrum Zwartewater is gelegen in het Overijsselse plaatsje Zwartsluis. De centrale ligging in het gemoedelijke plaatsje en de variëteit aan voorzieningen maken uw verblijf zeer aangenaam.

Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar het Zwarte Meer. De jachthaven bestaat uit twee locaties waar u terecht kunt voor vaste ligplaatsen of een passantenligplaats. In de buitenhaven, gelegen aan het Zwartewater, kunnen boten met verschillende lengtes aanmeren (van 5 tot 20 meter). In de centraal gelegen binnenhaven vindt u steigers die zeer geschikt zijn voor schepen vanaf 10 meter. Aan de Handelskade van de haven zijn ruime passantenplaatsen ingericht.

Qua voorzieningen vindt in de jachthaven naast drinkwater en elektra op de steigers ook sanitaire voorzieningen, een wasserette, stortplaats voor chemische toiletten en een trailerhelling. Eveneens is er een clubhuis met bar en koffieautomaat.

Uw ervaringen over de jachthaven van Recreatiecentrum Zwartewater delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt