Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Recreatiecentrum Zwartewater

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Recreatiecentrum Zwartewater

5 van 5 (1 beoordelingen)

De jachthaven van Recreatiecentrum Zwartewater is gelegen in het Overijsselse plaatsje Zwartsluis. De centrale ligging in het gemoedelijke plaatsje en de variëteit aan voorzieningen maken uw verblijf zeer aangenaam.

Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar het Zwarte Meer. De jachthaven bestaat uit twee locaties waar u terecht kunt voor vaste ligplaatsen of een passantenligplaats. In de buitenhaven, gelegen aan het Zwartewater, kunnen boten met verschillende lengtes aanmeren (van 5 tot 20 meter). In de centraal gelegen binnenhaven vindt u steigers die zeer geschikt zijn voor schepen vanaf 10 meter. Aan de Handelskade van de haven zijn ruime passantenplaatsen ingericht.

Qua voorzieningen vindt in de jachthaven naast drinkwater en elektra op de steigers ook sanitaire voorzieningen, een wasserette, stortplaats voor chemische toiletten en een trailerhelling. Eveneens is er een clubhuis met bar en koffieautomaat.

Uw ervaringen over de jachthaven van Recreatiecentrum Zwartewater delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt