Veneweg 306

7946LX Wanneperveen

+31-85-500-8710

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven De Ronduite in Wanneperveen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven De Ronduite

De jachthaven van Watersportbedrijf De Ronduite ligt in Wanneperveen ten midden van Nationaal Park Weerribben De Wieden. Op een groenstrook tussen de Beulakerwijde en de Belterwijde bent u hier omgeven met fraaie, weidse natuur.

Vanuit deze Noordwest Overijsselse wateren kunt u het Zwarte Meer bereiken, of plaatsen als Meppel of Steenwijk bereiken. Naast de haven ligt een camping en vakantiewoningen waardoor u van alle gemakken voorzien bent.

In de jachthaven vindt u seizoenligplaatsen voor zowel zeil- en motorboten tot 7.50 meter lengte en 2.50 meter breedte. De diepte van de haven is minimaal 1 meter. Helaas zijn er geen passantenligplaatsen aanwezig. Op het terrein is er veel toezicht voor uw boot. Verder zijn er sanitaire voorzieningen, een wasserette, afwasplek, trailerhelling en een afspuitplaats.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportbedrijf De Ronduite delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt