Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Ronduite

Jachthaven De Ronduite

De jachthaven van Watersportbedrijf De Ronduite ligt in Wanneperveen ten midden van Nationaal Park Weerribben De Wieden. Op een groenstrook tussen de Beulakerwijde en de Belterwijde bent u hier omgeven met fraaie, weidse natuur.

Vanuit deze Noordwest Overijsselse wateren kunt u het Zwarte Meer bereiken, of plaatsen als Meppel of Steenwijk bereiken. Naast de haven ligt een camping en vakantiewoningen waardoor u van alle gemakken voorzien bent.

In de jachthaven vindt u seizoenligplaatsen voor zowel zeil- en motorboten tot 7.50 meter lengte en 2.50 meter breedte. De diepte van de haven is minimaal 1 meter. Helaas zijn er geen passantenligplaatsen aanwezig. Op het terrein is er veel toezicht voor uw boot. Verder zijn er sanitaire voorzieningen, een wasserette, afwasplek, trailerhelling en een afspuitplaats.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportbedrijf De Ronduite delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt