Veneweg 199

7946LP Wanneperveen

+31-85-500-8252

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Camping en Jachthaven Nijenhuis & park belterwiede in Wanneperveen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Camping en Jachthaven Nijenhuis & park belterwiede

Camping en Jachthaven Nijenhuis is gelegen in het Overijsselse plaatsje Wanneperveen. Naast ligplaatsen en accommodaties biedt het bedrijf ook diverse huurboten aan.

Vanuit de jachthaven kunt u direct de Belterwijde op varen. De Beukelaarwijde, het Zwarte Meer, of verder naar het Ketelmeer of IJsselmeer behoren eveneens tot de opties.

In de jachthaven vindt u ca. 20 ligplaatsen. Deze zijn uitsluitend bedoeld als vaste jaarplaatsen. Deze zijn voorzien van water, elektra, douche en toilet. De maximale diepgang in de haven is 1 meter. Op loofafstand van de haven vindt u enkele horecagelegenheden. Er is geen supermarkt in de buurt.

Uw ervaringen over de jachthaven van Camping en Jachthaven Nijenhuis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt