Frieseweg 23

8271PA IJsselmuiden

+31-85-500-8069

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Watersportcentrum Ganzendiep in Ijsselmuiden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Watersportcentrum Ganzendiep

Watersportcentrum Ganzendiep is gelegen aan het gelijknamige riviertje in Kampen. Nabij de IJssel heeft u hier toegang tot vele diverse vaargebieden.

U vindt WSC Ganzendiep net ten noorden van de Ganzendiepsluis, aan de oostkant van het water. Vanuit de haven kunt u onder meer naar het Zwarte Meer, Kattendiep, Ketelmeer en IJsselmeer varen. IJsselmuiden en de historische binnenstad van Kampen zijn vanuit het Watersportcentrum goed te bereiken.

Er is een loods aanwezig waar u uw boot kunt stallen tijdens de winterperiode (deze kan desgewenst ook op de wal geplaatst worden). Daarnaast is er een verwarmde schilderloods aanwezig voor boten tot 13 meter lang en 4,6 meter breed. Hier kunt u ook terecht voor las- en slijpwerkzaamheden. Daarnaast zijn er diverse ligplaatsen in het water waar u kunt aanmeren. Er is een inpandige pantry en toilet aanwezig, evenals water en elektriciteit.

Uw ervaringen over de bootstalling van Watersportcentrum Ganzendiep delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt