Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportcentrum Ganzendiep

Watersportcentrum Ganzendiep

Watersportcentrum Ganzendiep is gelegen aan het gelijknamige riviertje in Kampen. Nabij de IJssel heeft u hier toegang tot vele diverse vaargebieden.

U vindt WSC Ganzendiep net ten noorden van de Ganzendiepsluis, aan de oostkant van het water. Vanuit de haven kunt u onder meer naar het Zwarte Meer, Kattendiep, Ketelmeer en IJsselmeer varen. IJsselmuiden en de historische binnenstad van Kampen zijn vanuit het Watersportcentrum goed te bereiken.

Er is een loods aanwezig waar u uw boot kunt stallen tijdens de winterperiode (deze kan desgewenst ook op de wal geplaatst worden). Daarnaast is er een verwarmde schilderloods aanwezig voor boten tot 13 meter lang en 4,6 meter breed. Hier kunt u ook terecht voor las- en slijpwerkzaamheden. Daarnaast zijn er diverse ligplaatsen in het water waar u kunt aanmeren. Er is een inpandige pantry en toilet aanwezig, evenals water en elektriciteit.

Uw ervaringen over de bootstalling van Watersportcentrum Ganzendiep delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt