Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Scheepswerf Geertman BV

Scheepswerf Geertman BV

Aan het Meppelerdiep, in het Overijsselse Zwartsluis vindt u de bootstalling van Scheepswerf Geertman BV. Naast winterstalling kunt u ook voor een breed scala aan diensten terecht bij dit familiebedrijf.

Vanuit de scheepswerf kunt u zuidelijk naar het Zwarte Water en het Zwarte Meer varen. Noordelijk komt u uit op de Belter- en Beulakerwijde. Op loopafstand van de werf vindt u een café en restaurant.

De scheepswerf beschikt over een dwarshelling van 86 meter en een afbouwkade van 110 meter. Mocht u uw eigen voorzieningen niet kunnen gebruiken, dan kunt gratis gebruikmaken van de toiletten, douches en witgoed van de werf. Bij complete verbouwing van de roef is complete huisvesting ook een optie. Naast winter- en zomerstalling kunt u er ook terecht voor onder meer motoreninbouw, schadewerkzaamheden en betimmering.

Uw ervaringen over de bootstalling van Scheepswerf Geertman BV delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt