Het Bosch 12

8064PM Zwartsluis

+31-85-500-8335

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Beveiligde steigers
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Scheepswerf Geertman BV in Zwartsluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Scheepswerf Geertman BV

Aan het Meppelerdiep, in het Overijsselse Zwartsluis vindt u de bootstalling van Scheepswerf Geertman BV. Naast winterstalling kunt u ook voor een breed scala aan diensten terecht bij dit familiebedrijf.

Vanuit de scheepswerf kunt u zuidelijk naar het Zwarte Water en het Zwarte Meer varen. Noordelijk komt u uit op de Belter- en Beulakerwijde. Op loopafstand van de werf vindt u een café en restaurant.

De scheepswerf beschikt over een dwarshelling van 86 meter en een afbouwkade van 110 meter. Mocht u uw eigen voorzieningen niet kunnen gebruiken, dan kunt gratis gebruikmaken van de toiletten, douches en witgoed van de werf. Bij complete verbouwing van de roef is complete huisvesting ook een optie. Naast winter- en zomerstalling kunt u er ook terecht voor onder meer motoreninbouw, schadewerkzaamheden en betimmering.

Uw ervaringen over de bootstalling van Scheepswerf Geertman BV delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt