Frieseweg 4

8267AD Kampen

+31-85-500-8551

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling G.A. Kroes & Zn. Bootbouwers in Kampen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Bootstalling G.A. Kroes & Zn. Bootbouwers

In het Ganzendiep, in het Overijsselse Kampen, vindt u de jachtwerf van G.A. Kroes & Zn. Bootbouwers. De werf en haven zijn een ideale uitvalsbasis voor het Ketelmeer, IJsselmeer, de Randmeren en de Kop van Overijssel.

In jachthaven naast de Ganzensluis in Kampen zijn soms ligplaatsen vrij voor klassiek gelijnde schepen. De haven bevinden zich in een rustige omgeving, maar het pittoreske Kampen en IJsselmuiden zijn dichtbij.

De voorzieningen van onze jachthaven zijn beperkt. Uw boot ligt echter te midden van andere klassiekers. Naast ligplaatsen in de zomer zijn er mogelijkheden voor winterstalling. Uiteraard kunt u in de werf terecht voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Uw ervaringen over de bootstalling van jachtwerf G.A. Kroes & Zn. Bootbouwers delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt