Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling G.A. Kroes & Zn. Bootbouwers

Bootstalling G.A. Kroes & Zn. Bootbouwers

In het Ganzendiep, in het Overijsselse Kampen, vindt u de jachtwerf van G.A. Kroes & Zn. Bootbouwers. De werf en haven zijn een ideale uitvalsbasis voor het Ketelmeer, IJsselmeer, de Randmeren en de Kop van Overijssel.

In jachthaven naast de Ganzensluis in Kampen zijn soms ligplaatsen vrij voor klassiek gelijnde schepen. De haven bevinden zich in een rustige omgeving, maar het pittoreske Kampen en IJsselmuiden zijn dichtbij.

De voorzieningen van onze jachthaven zijn beperkt. Uw boot ligt echter te midden van andere klassiekers. Naast ligplaatsen in de zomer zijn er mogelijkheden voor winterstalling. Uiteraard kunt u in de werf terecht voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Uw ervaringen over de bootstalling van jachtwerf G.A. Kroes & Zn. Bootbouwers delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt