Zeedijk 2

1154PP Uitdam

+31-85-500-8074

Inchecken: voor 10:39

Uitchecken: voor 10:39

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Marina Poort van Amsterdam in Uitdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Een bezettingsgraad van rond de 35%, iedereen vertrekt uit de jachthaven. Vieze, oude, versleten steigers, geen water op de steigers. Je moet je eigen slang maar meenemen, géén drinkwater staat er op de kranen. Onderhoud wordt niet gedaan, zonde van het geld. Alle verhalen hoe geweldig de haven wel niet is: het is allemaal gebakken lucht.
Anoniem
Wij zijn opzoek naar een ligplaats, verschillende manieren geprobeerd in contact te komen, maar helaas lukt dit niet, steeds een van dames van het parc, graag kom ik in contact met de havenmeester van Uitdam, als dit ooit nog gaat lukken...
Anoniem
Mooi gedaan in de stijl van Marken en omstreken. Voorzieningen zijn goed,maar als iedereen zo chagrijnig is dan word het natuurlijk nooit echt wat.

Marina Poort van Amsterdam

3.2 van 5 (6 beoordelingen)

Marina Resort Poort van Amsterdam in Uitdam ligt aan de Zeedijk in Uitdam, voorheen Camping en Jachthaven Uitdam (ook wel bekend als Cajuit)

Een prachtig resort met vakantiewoningen en een luxe jachthaven met 550 ligplaatsen en camping. De jachthaven is van alle gemakken voorzien en beschikt over uitgebreide faciliteiten zodat u hier heerlijk kunt vertoeven met de boot.

De jachthaven ligt aan het Markermeer, van waaruit u binnen een paar uur zeilt tot aan Almere, Amsterdam of de andere prachtige plaatsen aan de voormalige Zuiderzee.

Uw ervaringen over Jachthaven Marina Poort van Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt