Zeedijk 2

1154PP Uitdam

+31-85-500-8074

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Marina Poort van Amsterdam in Uitdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Henry
Als Europarks wil dat de jachthaven dicht gaat moeten ze dat doen. Nu ontstaat er een gevaarlijke situatie met de zeer slechte steigers,. Toiletten is een container, geen waterslangen, geen afvalcontainers, geen havenmeester (ja, die moet je bellen bij aankomst maar geeft aan dat er nog veel grote boten komen, haven blijft bijna helemaal leeg). Zou er ook kunnen tanken? Dit aan een nog slechtere steiger en, na bellen, enkel diesel terwijl op site anders staat aangegeven. Geen idee waar ze zoveel liggeld voor vragen? Slechtste haven die we ooit hebben aangedaan, hoop dat ze deze snel overal vanaf halen.
P.van Bekkum
de haven is zgn. vol!!! overal lege boxen , maar wij prefereren een plaats aan de lange steiger , ware het niet dat daar een of ander "idioot"zijn radio heel hard heeft staan en meebrult. Dus toch maar een lege box in. Geen wateraansluiting / geen walstroom , havenmeester in geen velden og wegen te bekennen en nog steeds op de achtergrond keiharde muziek en nu speelt hij zelfs mee op een instrument !! Rechts omkeer : wegwezen hier!
Theo Janssen
Dit is de slechtste haven waar ik ooit geweest ben. De prijs is hoger dan waar ook aan het Markermeer. De haven is halfleeg, er is geen water, en de receptie van Europark kan niet een slang leveren om te water in te nemen. Ze hebben sowieso geen idee in wat in de haven omgaat. Er lijkt geen havenmeester te zijn, de steigers zijn slecht onderhouden. En voor het idiote bedrag van € 21 voor een boot van 8.90 m , moet je voor walstroom ook betalen. Dit is een haven om naar te vluchten als het echt niet anders kan.

Marina Poort van Amsterdam

3.2 van 5 (10 beoordelingen)

Marina Resort Poort van Amsterdam in Uitdam ligt aan de Zeedijk in Uitdam, voorheen Camping en Jachthaven Uitdam (ook wel bekend als Cajuit)

Een prachtig resort met vakantiewoningen en een luxe jachthaven met 550 ligplaatsen en camping. De jachthaven is van alle gemakken voorzien en beschikt over uitgebreide faciliteiten zodat u hier heerlijk kunt vertoeven met de boot.

De jachthaven ligt aan het Markermeer, van waaruit u binnen een paar uur zeilt tot aan Almere, Amsterdam of de andere prachtige plaatsen aan de voormalige Zuiderzee.

Uw ervaringen over Jachthaven Marina Poort van Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt