Zeedijk 2

1154PP Uitdam

+31-85-500-8074

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Marina Poort van Amsterdam in Uitdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Rechtbank
Op verzoek van 19 jachthavens heeft HISWA-RECRON een kort geding aangespannen tegen Jachthaven.nl B.V. Deze havens hadden eerst al zelf (tevergeefs) aan Jachthaven.nl verzocht om hun profiel op Jachthaven.nl te verwijderen. Omdat de havens in hun recht stonden en HISWA-RECRON van oordeel is dat Jachthaven.nl onrechtmatig heeft gehandeld tegenover de havens, is de voorzieningenrechter te Den Haag verzocht om Jachthaven.nl te veroordelen om elke vermelding van de 19 jachthavens van de website te verwijderen en verwijderd te houden. Na de zitting op 14 juni 2024 bij de rechtbank te Den Haag, heeft Jachthaven.nl ervoor gekozen om het niet op een uitspraak van de rechter te laten aankomen. Jachthaven.nl heeft ingestemd met de door ons gestelde voorwaarden die zijn vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Uiteindelijk is er dus geen definitieve rechterlijke uitspraak nodig geweest en heeft Jachthaven.nl de alle vermeldingen van de 19 jachthavens op haar website verwijderd en zal zij die havens ook verwijderd houden van haar website. In de overeenkomst is een boetebeding opgenomen, waarmee de kans is verkleind dat Jachthaven.nl de profielen van de havens weer op Jachthaven.nl plaatst. Staat jouw haven ook met een profiel op Jachthaven.nl? En heb je (tevergeefs) Jachthaven.nl verzocht om je profiel te verwijderen? HISWA-RECRON stelt een modelbrief beschikbaar die aan je kan worden toegezonden. In die brief zijn de juridische grondslagen opgenomen op basis waarvan Jachthaven.nl gehouden is om je profiel te verwijderen. Dat kan ook nog steeds wanneer je eerder hebt berust in de eventuele weigerachtige houding van Jachthaven.nl om je profiel van Jachthaven.nl te verwijderen en je nu een door Jachthaven.nl aangeduid ‘gratis’ profiel hebt. Dat je als haven geen kosten verschuldigd zou zijn aan Jachthaven.nl, betekent immers nog niet dat je hoeft te accepteren dat Jachthaven.nl het profiel van je haven op haar website weergeeft op de wijze waarop dat nu vaak gebeurt.
Henry
Als Europarks wil dat de jachthaven dicht gaat moeten ze dat doen. Nu ontstaat er een gevaarlijke situatie met de zeer slechte steigers,. Toiletten is een container, geen waterslangen, geen afvalcontainers, geen havenmeester (ja, die moet je bellen bij aankomst maar geeft aan dat er nog veel grote boten komen, haven blijft bijna helemaal leeg). Zou er ook kunnen tanken? Dit aan een nog slechtere steiger en, na bellen, enkel diesel terwijl op site anders staat aangegeven. Geen idee waar ze zoveel liggeld voor vragen? Slechtste haven die we ooit hebben aangedaan, hoop dat ze deze snel overal vanaf halen.
P.van Bekkum
de haven is zgn. vol!!! overal lege boxen , maar wij prefereren een plaats aan de lange steiger , ware het niet dat daar een of ander "idioot"zijn radio heel hard heeft staan en meebrult. Dus toch maar een lege box in. Geen wateraansluiting / geen walstroom , havenmeester in geen velden og wegen te bekennen en nog steeds op de achtergrond keiharde muziek en nu speelt hij zelfs mee op een instrument !! Rechts omkeer : wegwezen hier!

Marina Poort van Amsterdam

3.2 van 5 (11 beoordelingen)

Marina Resort Poort van Amsterdam in Uitdam ligt aan de Zeedijk in Uitdam, voorheen Camping en Jachthaven Uitdam (ook wel bekend als Cajuit)

Een prachtig resort met vakantiewoningen en een luxe jachthaven met 550 ligplaatsen en camping. De jachthaven is van alle gemakken voorzien en beschikt over uitgebreide faciliteiten zodat u hier heerlijk kunt vertoeven met de boot.

De jachthaven ligt aan het Markermeer, van waaruit u binnen een paar uur zeilt tot aan Almere, Amsterdam of de andere prachtige plaatsen aan de voormalige Zuiderzee.

Uw ervaringen over Jachthaven Marina Poort van Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt