Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportcentrum De Zeilhoek

Watersportcentrum De Zeilhoek

Fraai gelegen aan het Monnickendammer Gat ligt "Watersportcentrum de Zeilhoek b.v."

Deze jachthaven staat in open verbinding met het IJsselmeer want via de Gouwzee vaart u via een betonde geul zonder bruggen of sluizen het ruime water op. De haven heeft 159 ligplaatsen, tal van voorzieningen en een riant en beschut grasveld met diverse speeltoestellen voor de kinderen.

De watersporter die van rust en ruimte houdt zal bij 'Watersportcentrum de Zeilhoek b.v.'een uitstekende ankerplaats vinden!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt