Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Zeevang

Jachthaven De Zeevang

Jachthaven De Zeevang heet passanten van harte welkom in de haven van Watersportvereniging De Zeevang Edam.

Aan de buitenzijde staat op de kop van de stijgers de lengte van de ligplaatsen. De breedte van de ligplaatsen varieert, maar loopt globaal op van de kademuur naar het eind van de steiger.

In Edam vindt u tal van faciliteiten en bezienswaardigheden. Zo zijn er een aantal bakkers, een slager, diverse supermarkten, restaurants, cafe’s en snackbars. Er zijn ook diverse winkels zoals een schoenenwinkel, damesmode, keukenbenodigdheden en een doe-het-zelfzaak. Ook is er een watersport winkel en een werf voor reparaties. Boven alles is het de moeite waard om een wandeling te maken door Edam en te genieten van rust en historie

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt