Pieterman 12

1131PW Volendam

+31-85-500-8478

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Marina Volendam in Volendam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Rob Schröder
Marina Volendam is een haven zoals je het wenst. Schoon, netjes en zeer behulpzaam personeel. ECHT EEN AANRADER!
Anoniem
Iedere keer als we van Zeeland naar het noorden gaan slaan we de marina volendam niet meer over. Super voorzieningen en bovenal de alleraardigste havenmeester en vrouw Kortom een warm bad. Gerrie en Gerard Grootjans
Anoniem
Super schoon, behulpzame havenmeester, veel te doen voor kinderen

Marina Volendam

4.5 van 5 (5 beoordelingen)

Marina Volendam is een van de nieuwste jachthavens in Nederland en is gelegen in het pittoreske dorpje Volendam. In 2007 is de jachthaven geopend en beschikt over 500 ligplaatsen voor zeil- en/of motorboten van 6 tot 20 meter lang. De haven ligt heel centraal direct aan het Markermeer. Dit is voor watersporters de ideale uitvalbasis.

De haven heeft een luxe en typisch Volendamse uitstraling en is heel toegankelijk. De steigers zijn breed opgezet en gemaakt van stevig hardhout en de boxen hebben vingersteigers met kunststof stootranden voor de veiligheid.

Op de grote hoofdsteiger in het midden van de haven vindt u veel vertier. Jonge kinderen kunnen er gezellig spelen met andere kinderen en ook ouders kunnen lekker genieten van het uitzicht aan de picknicktafels en bankjes. De sfeer is warm en gezellig. Het havenkantoor heeft groots uitzicht over de haven. Dit gebouw is gebouwd in Volendamse stijl en is gebaseerd op het gebouw van de visafslag aan de oude haven van Volendam.

Marina Volendam is een zusterbedrijf van Marina Makkum en bevindt zich in het ‘Marinapark Volendam’. Dit is een vakantiepark van de Roompot. Rondom de jachthaven bevinden zich restaurantjes, cafeetjes, een kapper, tandarts, welness centrum, watersportwinkel, kledingwinkel en een supermarkt, waar ook de gasten van Marina Volendam gebruik van kunnen maken.

Naast het Marinapark ligt het nabijgelegen recreatiecentrum ‘Slobbeland’. Hier kunnen gezinnen genieten van een buitenzwembad, ligweiden, kinderbad, grote glijbaan en speelattributen.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt