Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Marina Volendam

4.5 van 5 (4 beoordelingen)

Marina Volendam

4.5 van 5 (4 beoordelingen)

Marina Volendam is een van de nieuwste jachthavens in Nederland en is gelegen in het pittoreske dorpje Volendam. In 2007 is de jachthaven geopend en beschikt over 500 ligplaatsen voor zeil- en/of motorboten van 6 tot 20 meter lang. De haven ligt heel centraal direct aan het Markermeer. Dit is voor watersporters de ideale uitvalbasis.

De haven heeft een luxe en typisch Volendamse uitstraling en is heel toegankelijk. De steigers zijn breed opgezet en gemaakt van stevig hardhout en de boxen hebben vingersteigers met kunststof stootranden voor de veiligheid.

Op de grote hoofdsteiger in het midden van de haven vindt u veel vertier. Jonge kinderen kunnen er gezellig spelen met andere kinderen en ook ouders kunnen lekker genieten van het uitzicht aan de picknicktafels en bankjes. De sfeer is warm en gezellig. Het havenkantoor heeft groots uitzicht over de haven. Dit gebouw is gebouwd in Volendamse stijl en is gebaseerd op het gebouw van de visafslag aan de oude haven van Volendam.

Marina Volendam is een zusterbedrijf van Marina Makkum en bevindt zich in het ‘Marinapark Volendam’. Dit is een vakantiepark van de Roompot. Rondom de jachthaven bevinden zich restaurantjes, cafeetjes, een kapper, tandarts, welness centrum, watersportwinkel, kledingwinkel en een supermarkt, waar ook de gasten van Marina Volendam gebruik van kunnen maken.

Naast het Marinapark ligt het nabijgelegen recreatiecentrum ‘Slobbeland’. Hier kunnen gezinnen genieten van een buitenzwembad, ligweiden, kinderbad, grote glijbaan en speelattributen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt