Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Jan van Ketel

Jachthaven WSV Jan van Ketel

Jachthaven van WSV Jan van Ketel is gelegen in Schagen aan het kanaal Schagen-Kolhorn. Een open landschap en veel groen langs de kade zijn karakteristiek voor de omgeving. Onlangs is de haven gerenoveerd waardoor u van alle gemakken voorzien bent.

Het fraaie centrum van Schagen is vanuit de haven lopend en fietsend snel bereikbaar. Hier vindt u historische winkelstraten, supermarkten vele eet- en drinkgelegenheden. Het pittoreske Kolhorn met haar bekende nachtmarkten vindt u al varend op zo'n 9 km oostwaarts. De haven is tevens een goede uitvalsbasis voor fietstochten langs de historische dijken en weids polderlandschap.

In de jachthaven vindt u voorzieningen als elektra, waterpunten, douches, toiletten en aftappunten voor chemisch toilet. De afrastering om het terrein zorgt voor extra veiligheid. Ten westen van de haven vindt u een sportcomplex waar u kunt trainen.

Uw ervaringen over Jachthaven van WSV Jan van Ketel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt