Wingerdstraat 21

1741TP Schagen

+31-85-500-8613

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Beperkte beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Jan van Ketel in Schagen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSV Jan van Ketel

Jachthaven van WSV Jan van Ketel is gelegen in Schagen aan het kanaal Schagen-Kolhorn. Een open landschap en veel groen langs de kade zijn karakteristiek voor de omgeving. Onlangs is de haven gerenoveerd waardoor u van alle gemakken voorzien bent.

Het fraaie centrum van Schagen is vanuit de haven lopend en fietsend snel bereikbaar. Hier vindt u historische winkelstraten, supermarkten vele eet- en drinkgelegenheden. Het pittoreske Kolhorn met haar bekende nachtmarkten vindt u al varend op zo'n 9 km oostwaarts. De haven is tevens een goede uitvalsbasis voor fietstochten langs de historische dijken en weids polderlandschap.

In de jachthaven vindt u voorzieningen als elektra, waterpunten, douches, toiletten en aftappunten voor chemisch toilet. De afrastering om het terrein zorgt voor extra veiligheid. Ten westen van de haven vindt u een sportcomplex waar u kunt trainen.

Uw ervaringen over Jachthaven van WSV Jan van Ketel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats
Direct een passanten ligplaats boeken.
Beschikbare ligplaatsen voor passanten (1)
Lengte * Breedte * Diepte * Water Stroom Prijs (p.d.)
20.0 m 4.5 m 2.0 m € 1,25 Boek nu

* in meters

Prijzen voor extra personen
Kind 0-4 jr. Kind 5-18 jr. Volwassenen.
€ 0,00 € 0,00 € 1,25

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt