Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

WSV De Watergeuzen Durgerdam

WSV De Watergeuzen Durgerdam

De jachthaven van Watersportvereniging de Watergeuzen vindt u aan de Durgerdammerdijk in Durgerdam. De watersportvereniging beheert naast deze haven nog twee andere: een in Amsterdam (Diemerzeedijk) en in Vinkeveen.

Bij Durgerdam ligt een langgerekte jachthaven waarvan delen door diverse watersportverenigingen worden beheert. Het is een rustige en gemoedelijke omgeving waar u goed kunt recreëren. Komt u met de auto dan is de haven te bereiken vanaf Amsterdam-Noord (A10 en Zuiderzeeweg). Langs de haven stopt ook een bus (lijn 30).

In de omgeving zijn enkele horecagelegenheden aanwezig, zoals De Oude Taveerne en Thee Tante Durgerdam.

Uw ervaringen over jachthaven van W.S.V. de Watergeuzen in Durgerdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt