Diemerzeedijk 34

1095KK Amsterdam

50

ligplaats

Faciliteiten

Walstroom
Restaurant
Haven meester
Beveiligde steigers
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

WSV De Watergeuzen Amsterdam

De jachthaven van Watersportvereniging de Watergeuzen vindt u aan de Diemerzeedijk in Amsterdam-Oost. De watersportvereniging beheert naast deze haven nog twee andere: een in Vinkeveen en in Durgerdam.

Deze haven in Zeeburg vormt de thuishaven van de vereniging. Komt u met de auto dan is de haven het beste via IJburg of de Zuiderzeeweg te bereiken. Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar de historische grachten van onze hoofdstad, het IJ, IJmeer en Amsterdam-Rijkanaal.

Op het terrein vindt u een gezellig clubhuis waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd. Het terrein is omheind met hekwerk zodat uw boot veilig ligt. In de haven zijn basale voorzieningen aanwezig.

Uw ervaringen over jachthaven van W.S.V. de Watergeuzen in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt