Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

WSV De Watergeuzen Amsterdam

WSV De Watergeuzen Amsterdam

De jachthaven van Watersportvereniging de Watergeuzen vindt u aan de Diemerzeedijk in Amsterdam-Oost. De watersportvereniging beheert naast deze haven nog twee andere: een in Vinkeveen en in Durgerdam.

Deze haven in Zeeburg vormt de thuishaven van de vereniging. Komt u met de auto dan is de haven het beste via IJburg of de Zuiderzeeweg te bereiken. Vanuit de haven vaart u eenvoudig naar de historische grachten van onze hoofdstad, het IJ, IJmeer en Amsterdam-Rijkanaal.

Op het terrein vindt u een gezellig clubhuis waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd. Het terrein is omheind met hekwerk zodat uw boot veilig ligt. In de haven zijn basale voorzieningen aanwezig.

Uw ervaringen over jachthaven van W.S.V. de Watergeuzen in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt