Remisepad 3

1165GH Halfweg

+31-85-500-8757

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven WSV de Swaenenburght in Halfweg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Tineke Ligtenberg Roos
Passanten welkom, de haven is zeker niet vol.

Jachthaven WSV de Swaenenburght

De jachthaven van Watersportvereniging de Swaenenburght ligt aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer. Rust, veel groen en vele vaarwegen kenmerken de directe omgeving. Het is een perfecte uitvalsbasis voor vaartochten langs grote steden en diverse natuurgebieden.

U kunt prachtige vaarten en fietstochten maken naar populaire plaatsen als Haarlem, Amsterdam, Zandvoort, Bloemendaal, en Haarlemmerliede. De Nieuwe Meer, Westeinderplassen, Mooie Nel en de Spaarne zijn enkele populaire wateren die u kunt bevaren. Speciaal is een vaart rondom de Ringvaart van ca. 60 km. Deze is zeker de moeite waard door de fraaie omgeving.

De haven is opgedeeld in 55 vaste ligplaatsen en 9 passanten ligplaatsen met speciale steigers. De haven is uitgerust met goed sanitair, wasmachine en droger. Op het terrein ontvangt u ook gratis wifi. Op loopafstand vindt u gevarieerde horeca, winkels en supermarkten. De haven is ook goed te bereiken met de trein via het station Halfweg-Zwanenburg, zo'n 1 km van de jachthaven.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging de Swaenenburght delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt