Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV de Swaenenburght

Jachthaven WSV de Swaenenburght

De jachthaven van Watersportvereniging de Swaenenburght ligt aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer. Rust, veel groen en vele vaarwegen kenmerken de directe omgeving. Het is een perfecte uitvalsbasis voor vaartochten langs grote steden en diverse natuurgebieden.

U kunt prachtige vaarten en fietstochten maken naar populaire plaatsen als Haarlem, Amsterdam, Zandvoort, Bloemendaal, en Haarlemmerliede. De Nieuwe Meer, Westeinderplassen, Mooie Nel en de Spaarne zijn enkele populaire wateren die u kunt bevaren. Speciaal is een vaart rondom de Ringvaart van ca. 60 km. Deze is zeker de moeite waard door de fraaie omgeving.

De haven is opgedeeld in 55 vaste ligplaatsen en 9 passanten ligplaatsen met speciale steigers. De haven is uitgerust met goed sanitair, wasmachine en droger. Op het terrein ontvangt u ook gratis wifi. Op loopafstand vindt u gevarieerde horeca, winkels en supermarkten. De haven is ook goed te bereiken met de trein via het station Halfweg-Zwanenburg, zo'n 1 km van de jachthaven.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging de Swaenenburght delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt