Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportvereniging De Broekerhaven

Watersportvereniging De Broekerhaven

De jachthaven van Watersportvereniging De Broekerhaven ligt in Bovenkarspel aan het Markermeer. Het is een ruimtelijke plek, ideaal voor passanten die van rust houden.

De haven is opgedeeld in een binnen- en buitenhaven. Nabij vindt u de historische overhaal, ooit gebruikt om het niveauverschil tussen de Zuiderzee en de polder te overbruggen. Deze geniet de status van rijksmonument en is een bekende toeristische trekpleister. De sluizen van Enkhuizen liggen zo'n 0,4 mijl ten zuiden van de haven. Daar vaart u eenvoudig het Ijsselmeer op.
Broekerhaven wordt daarom ook wel één van de verborgen IJsselmeerschatten genoemd.

De jachthaven beschikt over aanlegpalen en brede steigers. Wilt u overnachten met een groep, dan kunt u contact opnemen met het team van havenmeesters. De vereniging organiseert regelmatig activiteiten voor jong en oud, evenals mogelijkheden voor jeugdzeilen en wedstrijdzeilen.

Uw ervaringen over Jachthaven Watersportvereniging De Broekerhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt