Zuiderdijk 1

1610AE Bovenkarspel

+31-85-500-8225

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Watersportvereniging De Broekerhaven in Bovenkarspel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Watersportvereniging De Broekerhaven

De jachthaven van Watersportvereniging De Broekerhaven ligt in Bovenkarspel aan het Markermeer. Het is een ruimtelijke plek, ideaal voor passanten die van rust houden.

De haven is opgedeeld in een binnen- en buitenhaven. Nabij vindt u de historische overhaal, ooit gebruikt om het niveauverschil tussen de Zuiderzee en de polder te overbruggen. Deze geniet de status van rijksmonument en is een bekende toeristische trekpleister. De sluizen van Enkhuizen liggen zo'n 0,4 mijl ten zuiden van de haven. Daar vaart u eenvoudig het Ijsselmeer op.
Broekerhaven wordt daarom ook wel één van de verborgen IJsselmeerschatten genoemd.

De jachthaven beschikt over aanlegpalen en brede steigers. Wilt u overnachten met een groep, dan kunt u contact opnemen met het team van havenmeesters. De vereniging organiseert regelmatig activiteiten voor jong en oud, evenals mogelijkheden voor jeugdzeilen en wedstrijdzeilen.

Uw ervaringen over Jachthaven Watersportvereniging De Broekerhaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt