Oud-Loosdrechtsedijk 171

1231LV Loosdrecht

+31-85-500-8374

Inchecken: voor 10:33

Uitchecken: voor 10:33

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Wetterwille in Loosdrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Annemarie
Helemaal eens met de vorige review. De Belgische dames is zo onbeschoft en onklantvriendelijk. Wij huren hier nooit meer. Sloep gehuurd die niet vooruit te branden was. Geen passende oplossing mogelijk.
Anoniem
Prima boot gehuurd, maar de (Belgische) dame achter de balie is dermate onbeschoft (zelden dat we zo zijn bejegend) dat we hier nooit meer komen. Een cursus klantvriendelijke omgangsvormen zou niet verkeerd zijn!
Anoniem
Dit is echt een plek waar je goed wordt behandeld. Ook de voorzieningen zijn van een hoog niveau. We komen zeker terug.

Jachthaven Wetterwille

3.0 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven Wetterwille is een prachtige haven aan de Loosdrechtse Plassen. De unieke ligging aan de Eerste Plas, in het hart van Oud-Loosdrecht, maakt van de haven de ideale bestemming voor elke watersportliefhebber.
Jachthaven Wetterwille voert al sinds 1998 de Blauwe Vlag en werd in 2011 door The Yacht Harbour Association onderscheiden met 5 Gold Anchors.
De jachthaven biedt plaats aan 400 boten en zijn het hele jaar door geopend. U kunt bij de haven terecht voor zomer-, winter- en droge stalling, een uitgebreide service, talrijke faciliteiten en botenverhuur.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt