Oud-Loosdrechtsedijk 171

1231LV Loosdrecht

+31-85-500-8374

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Wetterwille in Loosdrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Trudy
Ik zelf zou naar de politie gaan maar dat mocht niet van mijn ouders we zijn nog nooit zo bedrogen
We hadden een rolstoelboot gehuurd. Toen we aankwamen gaf men aan dat het parkeerterrein (dat overigens leeg was) ook voor huurders is. Dat waren wij dus ook! Toch moesten we nog € 7,= parkeergeld betalen. De uitleg over hoe de boot werkte was minimaal maar voor ons voldoende. Toen we, na anderhalf uur, terugkwamen zei de mevrouw dat de boot aan 1 kant lager lag dan toen we weggevaren waren. We zouden dus ergens tegenaan gevaren zijn waardoor de boot lek was geraakt. We konden het aan de verzekering opgeven maar dan zouden we te maken krijgen met een eigen risico van € 250,=. Er werd een medewerker bijgehaald die de boot echter voor € 100,= wilde repareren. Dat had de medewerker de dag daarvoor ook al gedaan, zo zei hij. Onze kleinzoon in de rolstoel raakte langzaam in paniek waardoor zijn vader besloot de € 100,= te betalen om er vanaf te zijn. Dit ruikt naar bedrog, sterker nog het stinkt....
Henk

Jachthaven Wetterwille

3.0 van 5 (10 beoordelingen)

Jachthaven Wetterwille is een prachtige haven aan de Loosdrechtse Plassen. De unieke ligging aan de Eerste Plas, in het hart van Oud-Loosdrecht, maakt van de haven de ideale bestemming voor elke watersportliefhebber.
Jachthaven Wetterwille voert al sinds 1998 de Blauwe Vlag en werd in 2011 door The Yacht Harbour Association onderscheiden met 5 Gold Anchors.
De jachthaven biedt plaats aan 400 boten en zijn het hele jaar door geopend. U kunt bij de haven terecht voor zomer-, winter- en droge stalling, een uitgebreide service, talrijke faciliteiten en botenverhuur.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt