Veendijk 21

1231PC Loosdrecht

+31-85-500-8502

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven West End in Loosdrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Kijk uit , hele haven is een baggerzooi!

Jachthaven West End

1.0 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven West End is centraal gelegen in een snelvaartgebied aan de Veendijk in de Loosdrechtse plassen. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor watersporters en natuurliefhebbers.

De haven is goed met de auto bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Naast de Loosdrechtse plassen kunt u vanuit de haven meer naar de eilandjes Robinson Crusöe, Markus Pos en Bijltje varen.

In de haven vindt u 140 ligplaatsen voor boten tot 20 meter.
Deze zijn voorzien van zijsteigers met water en elektra. Passanten zijn eveneens van harte welkom. Tot de overige voorzieningen behoren, sanitair, tankstation voor diesel en benzine, scheepsbemiddeling, verhuur luxe sloepen/ recreatie-arken en winterstalling.

Uw ervaringen over Jachthaven West End delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt