Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven West End

1 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven West End

1 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven West End is centraal gelegen in een snelvaartgebied aan de Veendijk in de Loosdrechtse plassen. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor watersporters en natuurliefhebbers.

De haven is goed met de auto bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Naast de Loosdrechtse plassen kunt u vanuit de haven meer naar de eilandjes Robinson Crusöe, Markus Pos en Bijltje varen.

In de haven vindt u 140 ligplaatsen voor boten tot 20 meter.
Deze zijn voorzien van zijsteigers met water en elektra. Passanten zijn eveneens van harte welkom. Tot de overige voorzieningen behoren, sanitair, tankstation voor diesel en benzine, scheepsbemiddeling, verhuur luxe sloepen/ recreatie-arken en winterstalling.

Uw ervaringen over Jachthaven West End delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt