Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportbedrijf Moby Dick

Watersportbedrijf Moby Dick

Watersportbedrijf Moby Dick ligt in het hart van het Kortenhoefse Plassengebied. Waar rust en natuur overheersen. De Kortenhoefse Plassen zijn verboden voor gemotoriseerde pleziervaart, waardoor de rust gegarandeerd is. Voor de liefhebber van water, groen en romatische doorzichten zijn de Kortenhoefse Plassen met hun trekken en gaten de ideale plek om te roeien of er met een kano op uit te gaan. De ruisende rietkragen, de bloeiende waterlelies en de aanliggende weilanden en groenpartijen bieden de sportieve waterrecreant buitengewone mogelijkheden.

Liglaatsen voor niet gemotoriseerde vaartuigen tot ca 5 m1 zoals zeilboten / roeiboten / visboten / kano's

ca 120 ligplaatsen in het water met steiger
ca 60 stallingsplaatsen op houten bokken op het land voor kano's
prima parkeermogelijkheden
binnen het tarief mogelijkheid om de boot in de winter op de kant te stallen
opslag voor peddels / zeilmateriaal
toilet / water / electriciteit aanwezig
kanoroute natuurmonumenten
ruimte mogelijkheden voor vissers in de polder

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt