Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersport Centrum Muiderberg

Watersport Centrum Muiderberg

Al meer dan een eeuw lang is Muiderberg een geliefde plek voor vakanties en dagjesmensen. In het begin van de vorige eeuw toen Muiderberg nog aan de Zuiderzee grensde en het water nog zout was, waren er drie steigers waar bootjes gehuurd konden worden. Het strandleven bloeide.

In 1932 werd de Afsluitdijk voltooid. Het water werd zoet, en minder wild. Ideaal voor badgasten, die dan ook in grote getale bleven komen. Door de komst van de stoomtram kwamen er in die tijd bij mooi weer tegen de 5000 bezoekers per dag.

Na de tweede wereldoorlog waren de drukke jaren voorbij. Er bleef uiteindelijk één steiger over, die werd beheerd door Henk Hazelaar, en later werd overgenomen door Willem Fagel. Het karakter van de steiger veranderde in de loop van de jaren. Er kwamen meer zeilbootjes.

In 1995 werd de haven overgenomen door de huidige havenmeester Jeroen den Hartog. In de haven van Muiderberg is het tussen half april en begin oktober een heerlijke plek om te zeilen en te surfen!

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt