Ambachtsweg 59

1271AL Huizen

035-791-0016

60

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Beveiligde steigers
Tankstation
Afvalstation
Toiletten
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Paul van der Wal
Heb hier het afgelopen jaar naar alle tevredenheid mijn boot gestald. Dit jaar weer!

Jachthaven Watersport Centrum Huizen

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

Watersportcentrum Huizen is een centraal gelegen, sfeervolle en servicegerichte haven aan het Gooimeer. Een unieke plek met uitzicht op de prachtige ouden haven van Huizen.

De voordelen die Watersportcentrum Huizen u biedt:

Beveiligde jachthaven
Watersportwinkel
Portaalkraan
Nieuw sanitair
Walstroom en watervoorziening
Full service
Zomerligplaatsen
Verwarmde winterstalling

De haven heeft de beschikking over 60 ligplaatsen variërend van 7 tot 15 meter voor alle typen boten. Het onderhoudsbedrijf Reijn’s Boten wat gevestigd is op deze haven biedt u de alle mogelijkheden op het gebied van full-service en onderhoud. Verder is er in de nabije omgeving de gelegenheid om bij terrassen en restaurants aan het water aan te meren.

Naast de gebruikelijke ligplaatsen in het water wordt er een nieuw systeem gehanteerd, namelijk een ligplaats op het droge. Dit houdt in dat als u slechts een paar keer per seizoen vaart deze optie van stalling de conditie van uw boot ten goede komt. Uw boot wordt in de loods gestald waar deze schoon, warm en droog blijft. Geen schadelijke UV straling, vervuild onderwaterschip of zorgen en daarbij wordt ook bespaard op de schoonmaakkosten. Op het moment dat u wilt gaan varen wordt de boot te water gelaten en vaarklaar voor u neergelegd zodat u zorgeloos van uw boot kunt genieten.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt