Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Watersport Centrum Huizen

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Watersport Centrum Huizen

5 van 5 (1 beoordelingen)

Watersportcentrum Huizen is een centraal gelegen, sfeervolle en servicegerichte haven aan het Gooimeer. Een unieke plek met uitzicht op de prachtige ouden haven van Huizen.

De voordelen die Watersportcentrum Huizen u biedt:

Beveiligde jachthaven
Watersportwinkel
Portaalkraan
Nieuw sanitair
Walstroom en watervoorziening
Full service
Zomerligplaatsen
Verwarmde winterstalling

De haven heeft de beschikking over 60 ligplaatsen variërend van 7 tot 15 meter voor alle typen boten. Het onderhoudsbedrijf Reijn’s Boten wat gevestigd is op deze haven biedt u de alle mogelijkheden op het gebied van full-service en onderhoud. Verder is er in de nabije omgeving de gelegenheid om bij terrassen en restaurants aan het water aan te meren.

Naast de gebruikelijke ligplaatsen in het water wordt er een nieuw systeem gehanteerd, namelijk een ligplaats op het droge. Dit houdt in dat als u slechts een paar keer per seizoen vaart deze optie van stalling de conditie van uw boot ten goede komt. Uw boot wordt in de loods gestald waar deze schoon, warm en droog blijft. Geen schadelijke UV straling, vervuild onderwaterschip of zorgen en daarbij wordt ook bespaard op de schoonmaakkosten. Op het moment dat u wilt gaan varen wordt de boot te water gelaten en vaarklaar voor u neergelegd zodat u zorgeloos van uw boot kunt genieten.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt