Galgeriet 5

1141GA Monnickendam

+31-85-500-8186

Inchecken: voor 13:00

Uitchecken: voor 12:00

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid


Balie

+31-29-965-2000

balie@jachthavenwaterland.nl

ma-vr van 08:30 t/m 17:30 | weekend van 09:00t/m 17:00

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Waterland Monnickendam in Monnickendam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Trees
Fijne jachthaven direct aan het IJsselmeer. Neem direct contact op met de jachthaven, via jachthaven.nl loopt het verkeerd (en de genoemde afspraken bleken allemaal niet te bestaan)
Ruud
Wij hebben deze jachthaven jaren als thuishaven gehad. ‘Geen sfeer’ herken ik absoluut niet, het is juist een hele prettige haven met een fantastisch dorp in de achtertuin. Sanitair altijd keurig. Door de overname van Hemmeland wel een stuk groter geworden, misschien dat er wat van het gemoedelijke van vroeger verdwenen is.
Marina
Jachthaven Waterland vind het (net als andere havens in Nederland) belangrijk om eerlijk te zijn. Jachthaven.nl is geen eerlijk platform. Neem daarom direct contact op met de haven die je interesseert en laat de misleiding via deze website niet doorgaan. Heel veel vaarplezier en graag tot ziens op het water. -> Naschrift Jachthaven.nl op geen enkele wijze bemiddelen wij in ligplaatsen, tenzij de Jachthaven hierom verzoekt. Jachthaven.nl brengt vraag en aanbod bij elkaar. En stuurt de aanvragen van geïnteresseerden naar de Jachthaven in kwestie. Jachthaven betalen hier niets voor. Zie ook https://www.jachthaven.nl/pakketten De afspraken in geval van Waterland / Hemmeland rondom vermelding & doorsturen zijn vooraf afgestemd met Marloes.

Jachthaven Waterland Monnickendam

4.5 van 5 (10 beoordelingen)


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt