Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Warnars B.V.

Jachthaven Warnars B.V.

Aan de eerste Loosdrechtse Plas vindt u Jachthaven Warnars. De centrale ligging aan het water en diverse voorzieningen zorgen voor een aangenaam verblijf voor zowel de watersporter als de natuurliefhebber.

Vanuit de haven vaart u direct de Loosdrechtse Plassen op, waar u onder door kunt varen naar Utrechtse wateren. De haven is met de auto goed te bereiken en er zijn eveneens woonschepen te huur.

In de haven zijn 70 ruime ligplaatsen van verschillende afmetingen aanwezig. Passanten zijn ook van harte welkom. Op het haventerrein vindt u naast ruime parkeergelegenheid een botenkraan en sanitaire voorzieningen. De steigers zijn voorzien van watertappunten en elektriciteitsaansluitingen. In de watersportwinkel kunt u terecht voor onderdelen. Jachthaven Warnast biedt ook diensten aan als onderhoud, reparatie en winterklaar maken van uw sloep, motor- of zeilboot.

Uw ervaringen over Jachthaven Warnasrs delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt