Oud-Loosdrechtsedijk 249

1231LX Loosdrecht

+31-85-500-8140

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Warnars B.V. in Loosdrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Warnars B.V.

Aan de eerste Loosdrechtse Plas vindt u Jachthaven Warnars. De centrale ligging aan het water en diverse voorzieningen zorgen voor een aangenaam verblijf voor zowel de watersporter als de natuurliefhebber.

Vanuit de haven vaart u direct de Loosdrechtse Plassen op, waar u onder door kunt varen naar Utrechtse wateren. De haven is met de auto goed te bereiken en er zijn eveneens woonschepen te huur.

In de haven zijn 70 ruime ligplaatsen van verschillende afmetingen aanwezig. Passanten zijn ook van harte welkom. Op het haventerrein vindt u naast ruime parkeergelegenheid een botenkraan en sanitaire voorzieningen. De steigers zijn voorzien van watertappunten en elektriciteitsaansluitingen. In de watersportwinkel kunt u terecht voor onderdelen. Jachthaven Warnast biedt ook diensten aan als onderhoud, reparatie en winterklaar maken van uw sloep, motor- of zeilboot.

Uw ervaringen over Jachthaven Warnasrs delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt