Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven VOF Piet Hein

Jachthaven VOF Piet Hein

Jachthaven VOF Piet Hein is gelegen aan de Loosdrechtse Plassen. Het is een zeer beschutte haven aan de westzijde van de 1e plas.

Vanuit de haven kunt u over de Loosdrechtse Plassen westwaarts varen, via de Drecht naar de Vecht. Oosten vindt u kleine wateren als Pampus, zuidelijk de Breukelveensche Plassen.

In de haven zijn zo'n 50 ligplaatsen met een maximale afmeting van 20 meter. De diepte van de haven is 3 meter. Tot de voorzieningen behoren boxen met langssteiger die voorzien zijn van elektra en water. Nabij vindt u een restaurant met uitzicht over het water. Eveneens is er een botenkraan aanwezig (max. 10 ton) en ruime parkeergelegenheid.

Uw ervaringen over Jachthaven VOF Piet Hein delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt