Veendijk 17

1231PC Loosdrecht

+31-85-500-8371

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven VOF Piet Hein in Loosdrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven VOF Piet Hein

Jachthaven VOF Piet Hein is gelegen aan de Loosdrechtse Plassen. Het is een zeer beschutte haven aan de westzijde van de 1e plas.

Vanuit de haven kunt u over de Loosdrechtse Plassen westwaarts varen, via de Drecht naar de Vecht. Oosten vindt u kleine wateren als Pampus, zuidelijk de Breukelveensche Plassen.

In de haven zijn zo'n 50 ligplaatsen met een maximale afmeting van 20 meter. De diepte van de haven is 3 meter. Tot de voorzieningen behoren boxen met langssteiger die voorzien zijn van elektra en water. Nabij vindt u een restaurant met uitzicht over het water. Eveneens is er een botenkraan aanwezig (max. 10 ton) en ruime parkeergelegenheid.

Uw ervaringen over Jachthaven VOF Piet Hein delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt