Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven 't Einde

Jachthaven 't Einde

Bij Jachthaven ‘t Einde in Amsterdam kunt u terecht voor diverse ligplaatsen. In dit rustige gebied ligt uw boot uitstekend beveiligd. Wateren als Het Ij, Markermeer, het Noordzeekanaal en de Amsterdamse grachten zijn vanuit hier uitstekend te bevaren.

Deze jachthaven bevindt zich praktisch onder de A10, Ringweg Oost en Zeeburgerbrug, aan het einde van de Buitenkerkerweg. Op het terrein kunt u uw auto vlak bij uw boot parkeren. De haven is per boot bereikbaar met staande mast tot 8.5 meter. Hijsen is mogelijk tot 25 ton en 15 meter lengte met een breedte van 4 meter 40.

De haven biedt ligplaatsen tot 25 meter. Qua winterstalling zijn er mogelijkheden voor waterstalling, walstalling en loodsstalling. In de zomer heeft u keuze uit open of overdekte waterstalling. De ligplaatsen beschikken over stroomaansluiting en er zijn wc’s en douches beschikbaar.

Uw ervaringen over de jachthaven van Jachtwerf Pampus delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt