Buitenkerkerweg 7

1095KL Amsterdam

+31-85-500-8616

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven 't Einde in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven 't Einde

Bij Jachthaven ‘t Einde in Amsterdam kunt u terecht voor diverse ligplaatsen. In dit rustige gebied ligt uw boot uitstekend beveiligd. Wateren als Het Ij, Markermeer, het Noordzeekanaal en de Amsterdamse grachten zijn vanuit hier uitstekend te bevaren.

Deze jachthaven bevindt zich praktisch onder de A10, Ringweg Oost en Zeeburgerbrug, aan het einde van de Buitenkerkerweg. Op het terrein kunt u uw auto vlak bij uw boot parkeren. De haven is per boot bereikbaar met staande mast tot 8.5 meter. Hijsen is mogelijk tot 25 ton en 15 meter lengte met een breedte van 4 meter 40.

De haven biedt ligplaatsen tot 25 meter. Qua winterstalling zijn er mogelijkheden voor waterstalling, walstalling en loodsstalling. In de zomer heeft u keuze uit open of overdekte waterstalling. De ligplaatsen beschikken over stroomaansluiting en er zijn wc’s en douches beschikbaar.

Uw ervaringen over de jachthaven van Jachtwerf Pampus delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt