Oud-Loosdrechtsedijk 249

1231LX Loosdrecht

100

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Haven meester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Serry, Jachtwerf en Jachtmakelaardij

Aan de Loosdrechtse Plassen vindt u de jachthaven van Jachtwerf Serry. Naast Ligplaatsen kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor de verhuur van boten en onderhoudswerkzaamheden.

U vindt de jachthaven aan de eerste Loosdrechtse plas. Er zijn een aantal woonarken te huur waar vandaan u een prachtig uitzicht heeft over de weidse omgeving.

De haven heeft ligplaatsen voor boten van 2 tot 20 meter. Alle ligplaatsen zijn voorzien van een zijsteiger met water en elektra. Eveneens zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig. Voor de veiligheid is de haven buiten kantooruren afgesloten met een hekwerk. Uiteraard is de haven voor ligplaatshuurders altijd toegankelijk.

Uw ervaringen over de jachthaven van Jachtwerf Serry delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt