Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Serry, Jachtwerf en Jachtmakelaardij

Serry, Jachtwerf en Jachtmakelaardij

Aan de Loosdrechtse Plassen vindt u de jachthaven van Jachtwerf Serry. Naast Ligplaatsen kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor de verhuur van boten en onderhoudswerkzaamheden.

U vindt de jachthaven aan de eerste Loosdrechtse plas. Er zijn een aantal woonarken te huur waar vandaan u een prachtig uitzicht heeft over de weidse omgeving.

De haven heeft ligplaatsen voor boten van 2 tot 20 meter. Alle ligplaatsen zijn voorzien van een zijsteiger met water en elektra. Eveneens zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig. Voor de veiligheid is de haven buiten kantooruren afgesloten met een hekwerk. Uiteraard is de haven voor ligplaatshuurders altijd toegankelijk.

Uw ervaringen over de jachthaven van Jachtwerf Serry delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt