Pluto 199

1785AZ Den Helder

+31-85-500-8864

Inchecken: voor 12:14

Uitchecken: voor 12:14

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Pluto Den Helder in Den helder delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Een absolute tophaven, voor een meer dan schappelijke prijs!
Anoniem
Onverwacht leuke haven op de rand van het centrum van Den Helder. Goed bereikbaar en alles prima voor elkaar. Lijkt wel Zuid-Frankrijk met een wijntje erbij!

Jachthaven Pluto Den Helder

5.0 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Den Helder is prachtig gelegen in een rustige baai, omgeven door moderne woningen die allemaal voorzien zijn van een eigen ligplaats. De faciliteiten zijn recent en goed onderhouden.

De jachthaven ligt op 5 minuten lopen van het centrum van Den Helder en is daarmee een goede uitvalsbasis voor iedereen die graag een nachtje 'zoet' ligt alvarens naar de Wadden te vertekken. De haven is goed bereikbaar middels één brug die gedurende de hele dag en avond op afroep wordt bediend.

De haven beschikt over zo'n 300 ligplaatsen. Voor zowel sloepen, motorboten als zeiljachten tot 20 meter. Passanten zijn van harte welkom. De ligplaatsen zijn voorzien van vingersteigers voor een goede toegankelijkheid. Er is walstroom aansluiting en er zijn watertappunten aanwezig.

Uw ervaringen over Jachthaven Den Helder delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt