Willemsoord 41

1781AS Den Helder

+31-85-500-8153

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Beveiligde steigers
Tankstation
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Restaurant
Havenmeester
Uw ervaringen over Jachthaven Willemsoord in Den helder delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Roelof
Prima camperplaatsen en gezellige sfeer tijdens het verblijf,Zeer goede en netjes sanitair en gezellige sfeer tijdens het verblijf met andere mensen,gastheer Raymond en gastvrouw Cindy en zeer behulpzaam bij oplossingen van problemen en komen zeker vaker terug Met vriendelijk groeten Roelof Sikma Sappemeer
Anoniem
Anoniem
Den Helder wordt steeds hipper. Leuk om te vertoeven op weg naar Texel. De jachthaven heeft goede voorzieningen. Communicatie wat stroef.

Jachthaven Willemsoord

4.67 van 5 (4 beoordelingen)

Welkom bij Jachthaven Willemsoord.
De plek waar u als watersporter een totaal concept aantreft om optimaal te genieten van de watersport. Naast de aanwezigheid van de jachthaven kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten van de jachtwerf.

Jachthaven Willemsoord is gelegen op het unieke complex Willemsoord, wat vroeger de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine was. De restauratie van Willemsoord heeft een groot aantal jaren in beslag genomen met als resultaat een schitterend en uniek cultureel erfgoed. Willemsoord is een prachtig monumentaal deel van Den Helder dat garant staat voor een gezellig dagje uit: musea, kunst en clutuur, eet- en drinkgelegenheden, bioscoop, casino, kinderspeelparadijs en meer. Het stadscentrum is op loopafstand van de jachthaven en bied u de meest voorkomende winkels en in het hoogseizoen verschillende markten.

De jachthaven is goed bereikbaar vanaf open zee via de Zeedoksluis en kan eveneens vanaf het Noord-Hollands kanaal, via de Koopvaardersbinnen en het dokkanaal worden bereikt. Door de aanleg van de Boerenverdrietsluis gaat Willemsoord zich ontwikkelen tot een jachthaven aan zee. Door deze ontwikkeling heeft jachthaven Willemsoord een open vaarverbinding met de Noordzee en Wadden en wordt de jachthaven een getijde haven.

Jachthaven Willemsoord is een moderne jacht- en passanten haven met ruime sanitaire voorzieningen en wasserette. De sanitaire voorzieningen kunt u vinden in gebouw 41 en 56. In toiletgebouw 41 is een speciale babyverzorgingsplek. In gebouw 41 is ook het havenkantoor gevestigd. In gebouw 56 bevind zich de wasserette. Hier kunt u gebruik van maken door middel van een sepkey die te verkrijgen is bij het havenkantoor.

Bij de jachthaven treft u ook een brandstofponton aan waar men dieselolie kan tanken en een milieuplein voor het afgeven van zwart/grijs water. Verder is de jachthaven uitgerust met een WiFi systeem waar u gratis gebruik van kunt maken.

Het havenkantoor is dagelijks geopend vanaf 8.30 uur of bij afwezigheid in verband met werkzaamheden te bereiken op 0654928547.

We verwelkomen u graag in onze jachthaven.
Met vriendelijke groet,
Raymond en Cindy Prikken.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt