Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Willemsoord

4.7 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven Willemsoord

4.7 van 5 (3 beoordelingen)

Welkom bij Jachthaven Willemsoord.
De plek waar u als watersporter een totaal concept aantreft om optimaal te genieten van de watersport. Naast de aanwezigheid van de jachthaven kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten van de jachtwerf.

Jachthaven Willemsoord is gelegen op het unieke complex Willemsoord, wat vroeger de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine was. De restauratie van Willemsoord heeft een groot aantal jaren in beslag genomen met als resultaat een schitterend en uniek cultureel erfgoed. Willemsoord is een prachtig monumentaal deel van Den Helder dat garant staat voor een gezellig dagje uit: musea, kunst en clutuur, eet- en drinkgelegenheden, bioscoop, casino, kinderspeelparadijs en meer. Het stadscentrum is op loopafstand van de jachthaven en bied u de meest voorkomende winkels en in het hoogseizoen verschillende markten.

De jachthaven is goed bereikbaar vanaf open zee via de Zeedoksluis en kan eveneens vanaf het Noord-Hollands kanaal, via de Koopvaardersbinnen en het dokkanaal worden bereikt. Door de aanleg van de Boerenverdrietsluis gaat Willemsoord zich ontwikkelen tot een jachthaven aan zee. Door deze ontwikkeling heeft jachthaven Willemsoord een open vaarverbinding met de Noordzee en Wadden en wordt de jachthaven een getijde haven.

Jachthaven Willemsoord is een moderne jacht- en passanten haven met ruime sanitaire voorzieningen en wasserette. De sanitaire voorzieningen kunt u vinden in gebouw 41 en 56. In toiletgebouw 41 is een speciale babyverzorgingsplek. In gebouw 41 is ook het havenkantoor gevestigd. In gebouw 56 bevind zich de wasserette. Hier kunt u gebruik van maken door middel van een sepkey die te verkrijgen is bij het havenkantoor.

Bij de jachthaven treft u ook een brandstofponton aan waar men dieselolie kan tanken en een milieuplein voor het afgeven van zwart/grijs water. Verder is de jachthaven uitgerust met een WiFi systeem waar u gratis gebruik van kunt maken.

Het havenkantoor is dagelijks geopend vanaf 8.30 uur of bij afwezigheid in verband met werkzaamheden te bereiken op 0654928547.

We verwelkomen u graag in onze jachthaven.
Met vriendelijke groet,
Raymond en Cindy Prikken.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt