Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSV Breewijd

Jachthaven WSV Breewijd

Jachthaven WSV Breedijk is onderdeel van vereniging MBSOV. Deze jachthaven kunt u vinden vlak bij de oude Koopvaarders Schutsluis, met zijn vele meters aanlegsteigers met accommodatie voor passanten, kortom een professionele gezonde jachthaven.

Deze club heeft ook nog een eigen winter onderhoudstalling, deze is weer gehuisvest in “beuk” vier van de Dukdalf.
U kunt winterstalling of voorjaarstalling informatie opvragen.

Uw ervaringen over Jachthaven WSC Breewijd delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt