Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Penningsveer

Jachthaven Penningsveer

De jachthaven Penningsveer wordt beheerd door Watersportvereniging Watervrienden in Haarlemmerliede. De haven is gelegen op een groen eiland dat alleen per boot of een pontje te bereiken is.

U bevindt zich tussen Haarlem-Spaarnwoude en Spaardam met de prachtige natuur Haarlemmerliede en Spaarnwoude. Het trein- en busstation bevinden zich op zo'n 10 min lopen van het afstand. Daarvandaan kunt u in een mum van tijd naar Haarlem Centrum reizen of met de bus naar plaatsen als Halfweg, Amsterdam en Zandvoort.

Wanneer u de haven binnenvaart kunt u aanmeren bij de buitensteiger. De havenmeester is te vinden in de Ark die u vervolgens een box zal aanwijzen. De haven beschikt over 100 ligplaatsen en nette sanitaire voorzieningen. Aan de steigers van beschikt u over elektra en de mogelijkheid om in de box water te tanken. Verder is er een clubhuis aanwezig met veranda en terras waar u een mooi uitzicht heeft. In overleg met de havenmeester mag er ook gebarbecued worden. Op zo'n 5 min. lopen van het eiland vindt u een cafe-paviljoen om te eten en te drinken.

Uw ervaringen over Jachthaven Penningsveer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt