Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Peek Watersport Centrum

5 van 5 (2 beoordelingen)

Peek Watersport Centrum

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Peek Watersport Centrum is een centraal gelegen jachthaven in Amsterdam met alle faciliteiten onder één dak.

De haven biedt diverse zomerligplaatsen voor boten v.a. 4.50 m. tot 15.00 m. , het is tevens mogelijk om de auto te parkeren direct op het terrein van de jachthaven.

De jachthaven beschikt verder over een uitgebreide Service werkplaats voor onderhoud en reparaties aan boten en motoren.

Mocht het nodig zijn om u boot uit het water te hijsen dan is dit mogelijk tot een gewicht van 15 ton.

Heeft u interesse in een andere boot dan kunt u altijd vrijblijvend in de showroom kijken naar de diverse sloepen, sportboten en sportcruisers die hier staan opgesteld voor de verkoop.

Wij hebben diverse ligplaatsen in de jachthaven in Amsterdam beschikbaar. Zeer centraal gelegen en bovendien is de jachthaven bewaakt.

Parkeermogelijkheden voor de auto zijn aanwezig, dit is bewaakt en direct op het jachthaventerrein. (altijd plaats)

Als u beschikt over een ligplaats in de jachthaven dan heeft u geen stickervignet nodig om door de Amsterdamse grachten te varen.

10 minuten varen naar de Grachten Amsterdam
10 minuten varen naar het Markermeer/IJsselmeer
25 minuten varen naar de Vecht

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt