Nieuwesluis 34

1766GB Wieringerwaard

+31-85-500-8784

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Beperkte beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Nieuwe Sluis in Wieringerwaard delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Dirk en Heidi schaap
Zijn op aanraden richting nieuwesluis gevaren werden zeer hartelijk ontvangen door haven meester Rob wilde maar 1dag blijven het werden er 4 door gezelligheid rust wilde niet meer weg gaan .met de corona regels was het uitmuntend .wij gaan graag nog meerdere keren terug komen

Jachthaven Nieuwe Sluis

Jachthaven Nieuwe Sluis ligt aan het Waardkanaal in Wieringerwaard. U vindt de haven aan de zuidkant van het meer Pishoek in de Noord-Hollandse Wieringermeerpolder.

In deze kleine haven zijn ongeveer 40 ligplaatsen beschikbaar die toegankelijk zijn voor boten van verschillende afmetingen. Er zijn zo'n 20 boxen en een aantal ligplaatsen langs de kade. Basale voorzieningen als toiletten, douches en elektra zijn beschikbaar, evenals een trailerhelling en een kleine speelplaats voor kinderen.

Nieuwesluis ligt in een natuurrijke, rustige omgeving waar u mooie wandelingen en fietstochten kunt maken. Voor de dagelijkse boodschappen en een eetcafé kunt u terecht in het plaatsje Wieringerwaard, zo'n 2 km. ten westen van de jachthaven.

Uw ervaringen over Jachthaven Nieuwe Sluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt