Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Nieuwe Sluis

5 van 5 (0 beoordelingen)

Jachthaven Nieuwe Sluis

5 van 5 (0 beoordelingen)

Jachthaven Nieuwe Sluis ligt aan het Waardkanaal in Wieringerwaard. U vindt de haven aan de zuidkant van het meer Pishoek in de Noord-Hollandse Wieringermeerpolder.

In deze kleine haven zijn ongeveer 40 ligplaatsen beschikbaar die toegankelijk zijn voor boten van verschillende afmetingen. Er zijn zo'n 20 boxen en een aantal ligplaatsen langs de kade. Basale voorzieningen als toiletten, douches en elektra zijn beschikbaar, evenals een trailerhelling en een kleine speelplaats voor kinderen.

Nieuwesluis ligt in een natuurrijke, rustige omgeving waar u mooie wandelingen en fietstochten kunt maken. Voor de dagelijkse boodschappen en een eetcafé kunt u terecht in het plaatsje Wieringerwaard, zo'n 2 km. ten westen van de jachthaven.

Uw ervaringen over Jachthaven Nieuwe Sluis delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt