Overleek 7

1671GD Medemblik

+31-85-500-8306

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven MYS Medemblik in Medemblik delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Hebben het hier de afgelopen zomer erg naar onze zin gehad. Dat had te maken met de sfeer op de haven en de servicegerichtheid van het personeel.
Jos Schuiteman
Prettige en behulpzame mensen. Had wat problemen met de motor, maar dankzij de aanwezige specialisten heb ik niet lang hoeven wachten om het water weer op te kunnen. Bedankt.

Jachthaven MYS Medemblik

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

MYS Jachthaven is de nieuwste haven in Medemblik. Deze jachthaven heeft 42 nieuwe ligplaatsen met unieke faciliteiten voor vaste ligplaatshouders en passanten en is gelegen bij het jachtservice bedrijf MYS Total Yacht Care. En dat in één van de aantrekkelijkste stadjes aan het IJsselmeer: Medemblik. Op loopafstand ligt het gezellige centrum waar het altijd bruist van de (watersport)activiteiten, gezellige kroegjes en leuke winkels.

Wat heeft MYS jachthaven u te bieden?
- 42 nieuwe volwaardige ligplaatsen voor schepen tot 60ft inclusief gratis parkeren direct naast uw schip
- Toilet- en douchevoorzieningen
- Moderne 16A stroomvoorzieningen en drinkwaterfaciliteiten (inclusief)
- Gratis draadloos internet
- Botenkraan tot 40 ton
De jachthaven is onderdeel van MYS Total Yacht Care, een jachtservice bedrijf met vakbekwaamheid op het gebied van schadeherstel en refit tot 80 ft en inbouw/onderhoud en reparatie van scheepsmotoren, navigatie-, communicatie- en verwarmingsapparatuur. Daarnaast beschikt MYS over geconditioneerde spuitcabines, een complete tuigerij en berging voor masten en hout, polyester en epoxy specialisten. Indien u zelf geen tijd heeft om uw schip te onderhouden, biedt MYS een abonnement op het Total Yacht Service pakket aan: schoonmaken van het dek, opbouw en spiegel, check van koelvloeistof, olie en accu's.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt