Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Maarten Fokke

5 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven Maarten Fokke

5 van 5 (4 beoordelingen)

De jachthaven beschikt over 80 ruime gloednieuwe ligplaatsen, die op jaarbasis te huur zijn.

Tijdens de afgelopen renovatie en herinrichting van de jachthaven is al het mogelijke gedaan om er voor zorgen dat u als booteigenaar in de jachthaven, een zo geriefelijk mogelijk verblijf heeft.

Voor passanten geldt, dat er altijd wel een plekje beschikbaar is, waardoor men ook voor één dag, of een paar dagen in de jachthaven kan verblijven. Alle ligplaatsen in de jachthaven beschikken over een elektra aansluiting en water, die middels een sep-key te bedienen zijn. Natuurlijk kunt u d.m.v. de sep-key ook van alle overige (sanitaire) voorzieningen op het jachthaven terrein gebruik maken.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (7)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
6 2.5 2 € 9.00 gratis gratis gratis Boek nu
7 2.5 2 € 10.50 gratis gratis gratis Boek nu
8 3 2 € 12.00 gratis gratis gratis Boek nu
9 3 2 € 13.50 gratis gratis gratis Boek nu
10 3.5 2 € 15.00 gratis gratis gratis Boek nu
11 4 2 € 16.50 gratis gratis gratis Boek nu
12 4 2 € 18.00 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt