Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven K.W.V. Loosdrecht

Jachthaven K.W.V. Loosdrecht

Aan de noordzijde van de Loosdrechtse Plassen vindt u de jachthaven van Koninklijke Watersport-Vereeniging ‘Loosdrecht’. In deze historierijke haven vindt u goede voorzieningen en vaart u eenvoudig naar wateren als de Wijde Blik, Vecht en het Ijmeer.

Passanten zijn van harte welkom in de haven. Wanneer u de haven binnen vaart zal de havenmeester u een ligplaats aanwijzen. In de haven beschikt u over gratis drinkwater bij het watertappunt aan de steiger. In de haven is ook een kraan en trailerhelling aanwezig.

Met een passantenpasje heeft u buiten de normale uren toegang tot het terrein en het clubhuis. Het pasje biedt u ook toegang tot de kleedkamers en toiletten (in het clubgebouw). Passanten hebben de mogelijkheid tot vuilwaterstorting. Hiervoor gelden speciale regels die u bij de havenmeester kunt opvragen.

Uw ervaringen over de jachthaven van Koninklijke Watersport-Vereeniging ‘Loosdrecht’ delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt