Oud Loosdrechtsedijk 151

1231LT Loosdrecht

+31-85-500-8636

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Havenmeester
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven K.W.V. Loosdrecht in Loosdrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven K.W.V. Loosdrecht

Aan de noordzijde van de Loosdrechtse Plassen vindt u de jachthaven van Koninklijke Watersport-Vereeniging ‘Loosdrecht’. In deze historierijke haven vindt u goede voorzieningen en vaart u eenvoudig naar wateren als de Wijde Blik, Vecht en het Ijmeer.

Passanten zijn van harte welkom in de haven. Wanneer u de haven binnen vaart zal de havenmeester u een ligplaats aanwijzen. In de haven beschikt u over gratis drinkwater bij het watertappunt aan de steiger. In de haven is ook een kraan en trailerhelling aanwezig.

Met een passantenpasje heeft u buiten de normale uren toegang tot het terrein en het clubhuis. Het pasje biedt u ook toegang tot de kleedkamers en toiletten (in het clubgebouw). Passanten hebben de mogelijkheid tot vuilwaterstorting. Hiervoor gelden speciale regels die u bij de havenmeester kunt opvragen.

Uw ervaringen over de jachthaven van Koninklijke Watersport-Vereeniging ‘Loosdrecht’ delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt