De Wuyver 9

1723LJ Noord-Scharwoude

+31-85-500-8247

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Hoogeboom Watersport in Noord-scharwoude delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Hoogeboom Watersport

De Jachthaven van Hoogeboom Watersport is gevestigd in Noord-Scharwoude. Centraal gelegen voor vaargebieden als Het Waardje, De Rijd en plaatsen als Oudkarspel, De Waard en Nieuwe Niedorp.

Met de auto is de jachthaven te bereiken vanuit richting Hoorn via de N241, Wieringerwerf via de N242 of Alkmaar via de N242.

De ligplaatsen hebben afmetingen van 12 x 4,5 meter en hebben geen zijsteiger. Voorzieningen als water en stroom vindt u aan de steiger. Op het terrein zijn ook een scheepswerf en zeilmakerij. Voor winterstalling kunt u ook bij dit familiebedrijf terecht. Winkels en eetgelegenheden vindt u op 10 min loopafstand van de haven.

Uw ervaringen over de jachthaven van Hoogeboom Watersport delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt