Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Hoogeboom Watersport

Jachthaven Hoogeboom Watersport

De Jachthaven van Hoogeboom Watersport is gevestigd in Noord-Scharwoude. Centraal gelegen voor vaargebieden als Het Waardje, De Rijd en plaatsen als Oudkarspel, De Waard en Nieuwe Niedorp.

Met de auto is de jachthaven te bereiken vanuit richting Hoorn via de N241, Wieringerwerf via de N242 of Alkmaar via de N242.

De ligplaatsen hebben afmetingen van 12 x 4,5 meter en hebben geen zijsteiger. Voorzieningen als water en stroom vindt u aan de steiger. Op het terrein zijn ook een scheepswerf en zeilmakerij. Voor winterstalling kunt u ook bij dit familiebedrijf terecht. Winkels en eetgelegenheden vindt u op 10 min loopafstand van de haven.

Uw ervaringen over de jachthaven van Hoogeboom Watersport delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt