Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven het Anker

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven het Anker

5 van 5 (1 beoordelingen)

De schitterende combinatie van ligplaatsen en de groene omgeving komen voort uit de ligging van de jachthaven. Ontstaan aan een oude rietakker zoals men die nog steeds in de omgeving van Loosdrecht kan aantreffen. Mooi aangelegde paden in het groen leiden naar moderne luxe ligplaatsen.

Ruime boxen, goede stevige steigers en langswalplaatsen zijn beschikbaar met eigen stroomtappunt en watersteiger. Met 1600 meter oeverlengte biedt Jachthaven Het Anker in de zomer ruimte aan ruim 400 schepen. Van sloep tot kajuitboot, van 16 kwadraat tot 12 meterjacht.

De rustige windvrije haven heeft een directe uitgang naar de Eerste Plas en de Drecht.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt