Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven GWV de Vrijbuiter

Jachthaven GWV de Vrijbuiter

De jachthaven van GWV de Vrijbuiter bevindt zich in Loosdrecht. U vindt de haven van deze actieve watersportvereniging aan de noordoostelijke kant van de Loosdrechtse plassen. Naast varen over deze fraaie wateren, kunt u via de vereniging ook roeien en zeilen.

De haven beschikt over 157 waterplaatsen. 3 plaatsen beschikken over een bootlift met handbediening. Op het terrein is het voor leden ook mogelijk om uw boot te stallen voor de winter. De boxen in de haven variëren sterk val elkaar qua afmetingen en voorzieningen. Afhankelijk van uw specifieke wensen krijgt u een plekje in de haven toegewezen.

Er zijn goede voorzieningen in de haven aanwezig. Zo beschikt u over douches, toiletten, drinkwater en wifi. De grotere boxen zijn voorzien van een elektra-aansluiting, waarvan sommigen muntautomaten zijn. Er is een restaurant in de haven aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van GWV de Vrijbuiter delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt