Oud Loosdrechtsedijk 137

1231LT Loosdrecht

+31-85-500-8608

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven GWV de Vrijbuiter in Loosdrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven GWV de Vrijbuiter

De jachthaven van GWV de Vrijbuiter bevindt zich in Loosdrecht. U vindt de haven van deze actieve watersportvereniging aan de noordoostelijke kant van de Loosdrechtse plassen. Naast varen over deze fraaie wateren, kunt u via de vereniging ook roeien en zeilen.

De haven beschikt over 157 waterplaatsen. 3 plaatsen beschikken over een bootlift met handbediening. Op het terrein is het voor leden ook mogelijk om uw boot te stallen voor de winter. De boxen in de haven variëren sterk val elkaar qua afmetingen en voorzieningen. Afhankelijk van uw specifieke wensen krijgt u een plekje in de haven toegewezen.

Er zijn goede voorzieningen in de haven aanwezig. Zo beschikt u over douches, toiletten, drinkwater en wifi. De grotere boxen zijn voorzien van een elektra-aansluiting, waarvan sommigen muntautomaten zijn. Er is een restaurant in de haven aanwezig.

Uw ervaringen over de jachthaven van GWV de Vrijbuiter delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt