Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven gemeentehaven Volendam

Jachthaven gemeentehaven Volendam

Jachthaven gemeentehaven Volendam ligt in hartje Volendam.
Aan bakboord zijn een respectabel aantal boxen met palen aan een brede houten steiger. Aan stuurboord beperkt het zicht tot een kademuur waar op een drukke dag schepen dubbeldik worden afgemeerd.

Tot aan de overzijde zijn er ligplaatsen voor de pleziervaart. Wel moet er daar plaats vrij blijven voor rondvaartboten en vissersschepen.

Rond de haven zijn voldoende elektra- en watertap punten. De sanitaire voorzieningen bevinden zich aan zijde van de stad in een klein gebouw onder aan de dijk.

Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Volendam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt