Haven 43

1131EP Volendam

+31-85-500-8881

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven gemeentehaven Volendam in Volendam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Engbert
Super haven, vriendelijk, behulpzaam
Connie vd plas
La dolce vita een schande voor de Watersport! Ik lig keurig in de haven aangemeerd en heb betaald, komt bovengenoemd schip en blert of ik maar even wil verplaatsen want ze hebben gereserveerd. Hoezo dat kan helemaal niet. Dus oven uit , wasmachine stopzetten en zij maar duwen met dat schip, wij waren dus gewoon de dupe van deze act. En maar duwen belachelijke actie, voorlopig kom ik hier niet meer, la Dickens vita bedankt! Met deze houding zullen jullie soort ver komen. Mvrgr connie

Jachthaven gemeentehaven Volendam

Jachthaven gemeentehaven Volendam ligt in hartje Volendam.
Aan bakboord zijn een respectabel aantal boxen met palen aan een brede houten steiger. Aan stuurboord beperkt het zicht tot een kademuur waar op een drukke dag schepen dubbeldik worden afgemeerd.

Tot aan de overzijde zijn er ligplaatsen voor de pleziervaart. Wel moet er daar plaats vrij blijven voor rondvaartboten en vissersschepen.

Rond de haven zijn voldoende elektra- en watertap punten. De sanitaire voorzieningen bevinden zich aan zijde van de stad in een klein gebouw onder aan de dijk.

Uw ervaringen over Jachthaven Gemeentehaven Volendam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt