Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Gemeentehaven Monnickendam

Jachthaven Gemeentehaven Monnickendam

In de Gemeentehaven Monnickendam zijn in totaal 80 ligplaatsen beschikbaar, De haven bestaat uit een binnenhaven en diverse ligplaatsen aan de kades. U ligt midden in het centrum van Edam voor een scherp tarief.

De binnenhaven beschikt over een havenkantoor met faciliteiten als douches en toiletten. Wanneer u verzekerd wilt zijn van een goede ligplaats neem dan even van tevoren contact op met de havenmeester.

Vanuit Monnickendam kunt u diverse uitstapjes maken, er is tevens een directe busverbinding naar Amsterdam.

Uw ervaringen over de Jachthaven Gemeentehaven Monnickendam in Monnickendam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt