Energieweg 3

1271EC Huizen

035-791-0003

400

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Haven meester
Kindervoor zieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Bim Boot
Een rustige fijne haven nabij fraaie Nautisch kwartier. Supermarkt, horeca en geweldige viseetgelegenheid directe omgeving. Oude dorp bezoek mooite waard. Mooie fietsroutes in de omgeving.

Jachthaven Gemeentehaven Huizen

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

De gemeentelijke jachthaven, jachthaven ‘t Huizerhoofd, jachthaven Watersport Centrum en de Aanloophaven liggen ten oosten van de haven van Huizen. De gemeentelijke jachthaven telt zo’n 400 ligplaatsen.

De gemeentehaven van Huizen telt zo’n 400 ligplaatsen met aansluitmogelijkheden voor elektra en water. In het KNRM-gebouw naast het havenkantoor bevinden zich toiletten en doucheruimtes. Er is ook een wasautomaat en wasdroger beschikbaar. Bij de havenmeester zijn daarvoor speciale munten te koop. De jachthaven heeft een WIFI-zone die beschikbaar is voor ligplaatshouders en passanten. De inlogcode is gratis verkrijgbaar bij de havenmeester.

Uw ervaringen over Jachthaven gemeentehaven Huizen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt