Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Gemeentehaven Huizen

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Gemeentehaven Huizen

5 van 5 (1 beoordelingen)

De gemeentelijke jachthaven, jachthaven ‘t Huizerhoofd, jachthaven Watersport Centrum en de Aanloophaven liggen ten oosten van de haven van Huizen. De gemeentelijke jachthaven telt zo’n 400 ligplaatsen.

De gemeentehaven van Huizen telt zo’n 400 ligplaatsen met aansluitmogelijkheden voor elektra en water. In het KNRM-gebouw naast het havenkantoor bevinden zich toiletten en doucheruimtes. Er is ook een wasautomaat en wasdroger beschikbaar. Bij de havenmeester zijn daarvoor speciale munten te koop. De jachthaven heeft een WIFI-zone die beschikbaar is voor ligplaatshouders en passanten. De inlogcode is gratis verkrijgbaar bij de havenmeester.

Uw ervaringen over Jachthaven gemeentehaven Huizen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt