Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Gemeentehaven Broek op Langedijk

Gemeentehaven Broek op Langedijk

De Gemeentehaven Broek op Langedijk ligt in de bocht van het kanaal Alkmaar Omval-Kolhorn. Het kleine haventje bevindt zich tussen de Prins Hendrikkade en de Sluiskade, ten westen van de sluis.

Aan de noordkant van de sluis bevindt zich het Oosterdel. Dit is een uniek natuurgebied bestaande uit talloze akkertjes en waterwegen, ook wel "het rijk van duizend eilanden" genoemd. U kunt hier een tocht maken met een historische akkerschuit of een wandeling over de Oosterdijk.

Bij aankomst in deze rustige haven kunt u aanmeren aan de kade of schuin geplaatste steigers. Er zijn walstroom en een watertappunt aanwezig. Aan de kop van de haven bevindt zich een gebouwtje met douche en toilet. De sleutel is verkrijgbaar bij de havenmeester. Achter het gebouw vindt u een snackbar en even verderop linksaf een goede bakkerij en slager. Rechtsaf vindt u op 1 km afstand een winkelcentrum waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen.

Uw ervaringen over de Gemeentehaven Broek op Langedijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt