Prins Handrikkade 8

1721AK Broek op Langedijk

+31-85-500-8217

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Gemeentehaven Broek op Langedijk in Broek op langedijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Ronald Van huis
Top haven we hebben er twee nachten gelegen top team en echt Pascal is een toppertje we hebben er erg naar ons zin gehad trouwens de koffie is erg lekker kwam er vanmiddag ook nog de haven meester van middenmeer tegen deze haven is echt een aanrader als voor je rust komt mooi in het oude dorp in de van het kolhorn omval kanaal dankjewel voor de gast vrijheid helemaal topie
Gerda en Andre de Iris
Geweldige passantenhaven met leuke Havenmeesters met aan het roer Pascal. Komen hier al jaren.
Joris & Jasmijn
24-7-2020 - Wij komen hier al jaren met veel plezier als passant. Goeie en vriendelijke vrijwilligers en vaste medewerkers die als top regelen voor de vakantieganger met een boot. Stroom en warme douche is op muntjes. Het sanitair is iets op leeftijd, maar het werkt wel allemaal. Wel lekker dat je koud kunt douchen! Het enige dat misschien wat irritatie kan opwekken, is het wegdek van de brug. Als het druk is hoor je er niets van, maar in de rustige uurtjes rijdt het verkeer harden over de brug en dat is vooral 's nachts behoorlijk lawaai.

Gemeentehaven Broek op Langedijk

De Gemeentehaven Broek op Langedijk ligt in de bocht van het kanaal Alkmaar Omval-Kolhorn. Het kleine haventje bevindt zich tussen de Prins Hendrikkade en de Sluiskade, ten westen van de sluis.

Aan de noordkant van de sluis bevindt zich het Oosterdel. Dit is een uniek natuurgebied bestaande uit talloze akkertjes en waterwegen, ook wel het rijk van duizend eilanden genoemd. U kunt hier een tocht maken met een historische akkerschuit of een wandeling over de Oosterdijk.

Bij aankomst in deze rustige haven kunt u aanmeren aan de kade of schuin geplaatste steigers. Er zijn walstroom en een watertappunt aanwezig. Aan de kop van de haven bevindt zich een gebouwtje met douche en toilet. De sleutel is verkrijgbaar bij de havenmeester. Achter het gebouw vindt u een snackbar en even verderop linksaf een goede bakkerij en slager. Rechtsaf vindt u op 1 km afstand een winkelcentrum waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen.

Uw ervaringen over de Gemeentehaven Broek op Langedijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt