Prins Handrikkade 8

1721AK Broek op Langedijk

+31-85-500-8217

Inchecken: voor 10:46

Uitchecken: voor 10:46

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Gemeentehaven Broek op Langedijk in Broek op langedijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Joris & Jasmijn
24-7-2020 - Wij komen hier al jaren met veel plezier als passant. Goeie en vriendelijke vrijwilligers en vaste medewerkers die als top regelen voor de vakantieganger met een boot. Stroom en warme douche is op muntjes. Het sanitair is iets op leeftijd, maar het werkt wel allemaal. Wel lekker dat je koud kunt douchen! Het enige dat misschien wat irritatie kan opwekken, is het wegdek van de brug. Als het druk is hoor je er niets van, maar in de rustige uurtjes rijdt het verkeer harden over de brug en dat is vooral 's nachts behoorlijk lawaai.
PASCAL <HAVENMEESTER> LANGEDIJK
BESTE BOOTJESVAARDERS GA HIER NIET MEE IN ZEE TEN EERST RESERVEREN WE NIET EN INCHECKEN EN UITCHECKEN DOEN WE OOK NIET AAN ,MOCHT U TOCH NAAR HET MOOIE LANGEDIJK KOMEN GEWOON EVEN MELDEN BIJ HET HAVENKANTOOR DAN KOMT ALLES GOED <DUS NIET VOORUIT BETALEN OP GEEN 1 SITE WANT DAN BENT U DE CENTJES KWIJT >

Gemeentehaven Broek op Langedijk

De Gemeentehaven Broek op Langedijk ligt in de bocht van het kanaal Alkmaar Omval-Kolhorn. Het kleine haventje bevindt zich tussen de Prins Hendrikkade en de Sluiskade, ten westen van de sluis.

Aan de noordkant van de sluis bevindt zich het Oosterdel. Dit is een uniek natuurgebied bestaande uit talloze akkertjes en waterwegen, ook wel het rijk van duizend eilanden genoemd. U kunt hier een tocht maken met een historische akkerschuit of een wandeling over de Oosterdijk.

Bij aankomst in deze rustige haven kunt u aanmeren aan de kade of schuin geplaatste steigers. Er zijn walstroom en een watertappunt aanwezig. Aan de kop van de haven bevindt zich een gebouwtje met douche en toilet. De sleutel is verkrijgbaar bij de havenmeester. Achter het gebouw vindt u een snackbar en even verderop linksaf een goede bakkerij en slager. Rechtsaf vindt u op 1 km afstand een winkelcentrum waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen.

Uw ervaringen over de Gemeentehaven Broek op Langedijk delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt