Zeevangszeedijk 7

1135PZ Edam

+31-85-500-8497

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Edam in Edam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Feike
Het is er niet beter op geworden een dronken onverzorgde havenmeesteres en dan ook nog het onophoudelijk geblaf van die honden zeker geen aanrader meer!
Zwarthoed
De teloorgang is ingezet van deze haven, het werd al genoemd alles vliegt achteruit! Het terrein word niet onderhouden, daar waar het voorgaande jaren er nog keurig uitzag. Nu lopen er ratten rond ! De havenmeesteres is geen visitekaartje voor Edam, erg onverzorgd en niet in staat om het liggeld uit te rekenen door de beschonken toestand waar zij in verkeerd. Het word tijd voor een nieuwe havenmeester! En dan het liefst één zonder honden. Mijn cijfer - 1
Sjaak
Dronken havenmeester (v) blaffende honden, en kapotte leenfietsen cijfer 3

Jachthaven Edam

Aan de westelijke zijde van het Markermeer vindt u de jachthaven van Edam. Op loopafstand van historisch Edam kunt u hier aanleggen voor een gezellig en memorabel verblijf. In de luwte van het Markermeer kunt u heerlijk genieten van het weer, de natuur en de historische bezienswaardigheden in de omgeving.

Direct aan het Markermeer gelegen vaart u zo via de betonning de haven binnen en vindt u aan stuurboordzijde de passantenhaven. In de invaart dient u dicht bij de pier te blijven, dus goed aan stuurboord.

De haven wenst dat u aan stuurboord afmeert. Dubbel liggen is mogelijk vanaf het begin van de kade tot de trailerhelling.

Voorzieningen: passanten kunnen van 1 april t/m 31 september gebruik maken van faciliteiten op de Camping Strandbad Edam.

Toegang tot sanitair is gratis; douchemunten in de wisselautomaat bij de receptie op de camping. Gebruik van de dagrecreatie, zoals speelveld en zwemgelegenheid: van 09.00 uur tot 18.00 uur. Kinderen € 1,50 volwassenen € 2,00.


Uw ervaringen over de Jachthaven Edam in Edam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt