Zeevangszeedijk 7

1135PZ Edam

+31-85-500-8497

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Edam in Edam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Scheepje
Leuke plaats Edam maar ook wij vonden de honden een minpunt! Pluspunt havenmeester is erg vriendelijk.
Jeanne
Eerste indruk van de Stadshaven was ok. Maar na een tijdje te hebben gelegen begon het blaffen ons behoorlijk te irriteren. Bijkomend fijt is dat de (vr) Havenmeester naast onze boot haar neus stond te legen, nou vraag ik je! Had zeker niet in de gaten dat wij aan boord waren. Eindconclusie haven en leenfietsen zijn ok en blaffende honden bijten niet maar irriteren wel en dan last and least je neus snuit je in een zakdoek en niet op het gras!
Ubbo Nieuwland
Wij komen graag in Edam, geen geschreeuw en herrie tot diep in de nacht, zoals in Volendam. De Gemeente haven heeft buitengewoon vriendelijk personeel met zeer ruime maritieme kennis. Neem eens de tijd om een praatje te maken, dan verdwijnt dat negatieve vooroordeel vanzelf. Ja, de honden begroeten je enthousiast, zoals het spreekwoord al aangeeft: blaffende honden bijten niet. De sanitaire voorzieningen van de aanliggende camping zijn prima en gratis.

Jachthaven Edam

Aan de westelijke zijde van het Markermeer vindt u de jachthaven van Edam. Op loopafstand van historisch Edam kunt u hier aanleggen voor een gezellig en memorabel verblijf. In de luwte van het Markermeer kunt u heerlijk genieten van het weer, de natuur en de historische bezienswaardigheden in de omgeving.

Direct aan het Markermeer gelegen vaart u zo via de betonning de haven binnen en vindt u aan stuurboordzijde de passantenhaven. In de invaart dient u dicht bij de pier te blijven, dus goed aan stuurboord.

De haven wenst dat u aan stuurboord afmeert. Dubbel liggen is mogelijk vanaf het begin van de kade tot de trailerhelling.

Voorzieningen: passanten kunnen van 1 april t/m 31 september gebruik maken van faciliteiten op de Camping Strandbad Edam.

Toegang tot sanitair is gratis; douchemunten in de wisselautomaat bij de receptie op de camping. Gebruik van de dagrecreatie, zoals speelveld en zwemgelegenheid: van 09.00 uur tot 18.00 uur. Kinderen € 1,50 volwassenen € 2,00.


Uw ervaringen over de Jachthaven Edam in Edam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt