Zeevangszeedijk 7

1135PZ Edam

+31-85-500-8497

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Edam in Edam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Henry en Margriet
Wat een onrustige haven , veel geblaf van honden en enorm veel auto,s . Cijfer 4
Adventure
Verwelkomt worden door blaffende honden is niet waar mijn vrouw en ik op zitten te wachten. Havenmeester en vrouw zijn beide geen visitekaartje , om over de brugwachter maar te zwijgen . Ik geef een 3 op een schaal van 10.
Le Boat
Blaffende honden , poep op de kade , hond aan boord ongevraagd , Havenpersoneel onverzorgd , al met al geen reden om hier terug te keren . Monnickendam is trouwens een prima plek om te overnachten .

Jachthaven Edam

Aan de westelijke zijde van het Markermeer vindt u de jachthaven van Edam. Op loopafstand van historisch Edam kunt u hier aanleggen voor een gezellig en memorabel verblijf. In de luwte van het Markermeer kunt u heerlijk genieten van het weer, de natuur en de historische bezienswaardigheden in de omgeving.

Direct aan het Markermeer gelegen vaart u zo via de betonning de haven binnen en vindt u aan stuurboordzijde de passantenhaven. In de invaart dient u dicht bij de pier te blijven, dus goed aan stuurboord.

Uw ervaringen over de Jachthaven Edam in Edam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt