Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Doornbos

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Doornbos

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Doornbos is met 160 ligplaatsen al meer dan 80 jaar gelegen aan de Loosdrechtse Plassen.
Een fantastisch vaargebied voor elke watersporter.
Direct aan de 5e plas ligt de jachthaven. Een unieke uitvalbasis voor vele takken van de watersport.

Jachthaven Doornbos werkt bovendien samen met diverse bedrijven, die op de jachthaven gevestigd zijn en waar u terecht kunt voor o.a. onderhoud, reparaties of onderdelen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt