Buitenkerkerweg 7

1095KL Amsterdam

+31-85-500-8398

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Walstroom
Beveiligde steigers
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven De Vioolsleutel in Amsterdam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Iedereen die een ligplaats zoekt raad ik aan in deze jachthaven te gaan liggen. Leuke mensen en dichtbij alles. Oja, de prijs is bovendien heel erg redelijk!!

Jachthaven De Vioolsleutel

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthavenbedrijf “De Vioolsleutel” is sinds 1960 gelegen aan het Binnen IJ in Amsterdam, slechts 15 minuten varen van het centrum van Amsterdam en 5 minuten van de Oranjesluizen.
Een familiebedrijf waar Bert Hermarij Jr het werk van zijn vader op een deskundige manier voortzet
.
De haven is voorzien van ruim 200 ligplaatsen variërend in grootte van 8 tot ruim 200 vierkante meter tot deze zijn voorzien van elektra-aansluitingen per schip (6 en 10 amp.) Permanente bewaking is aanwezig. Sedert 2005 heeft de haven de beschikking over een ultramoderne botenkraan.
U kunt bij de haven kiezen uit twee winterstallingmogelijkheden.
Een buitenstalling op het afgesloten terrein, of een binnenstalling in één van de condensvrije loodsen. U kunt hier ook zelf aan uw boot werken.
De service en onderhoud van uw boot is in vertrouwde handen,.
Door middel van vakkundige adviezen en goede service gekoppeld aan een gemoedelijke sfeer wil de haven uw verblijf op de jachthaven en op het water zo plezierig mogelijk maken.
Tevens is de haven gespecialiseerd in de verkoop en/of bemiddeling van motorboten en motorjachten, zowel nieuw als gebruikt. Het aanbod is zeer gevarieerd.
Ook als u uw schip wilt verkopen bent u bij de haven aan het goede adres.
De ligging van de verkoophaven is zeer gunstig en zal bijdragen tot optimale verkoopkansen van uw schip.
De totale service van uw boot is bij de haven in goede handen.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt