Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Vioolsleutel

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Vioolsleutel

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthavenbedrijf “De Vioolsleutel” is sinds 1960 gelegen aan het Binnen IJ in Amsterdam, slechts 15 minuten varen van het centrum van Amsterdam en 5 minuten van de Oranjesluizen.
Een familiebedrijf waar Bert Hermarij Jr het werk van zijn vader op een deskundige manier voortzet
.
De haven is voorzien van ruim 200 ligplaatsen variërend in grootte van 8 tot ruim 200 vierkante meter tot deze zijn voorzien van elektra-aansluitingen per schip (6 en 10 amp.) Permanente bewaking is aanwezig. Sedert 2005 heeft de haven de beschikking over een ultramoderne botenkraan.
U kunt bij de haven kiezen uit twee winterstallingmogelijkheden.
Een buitenstalling op het afgesloten terrein, of een binnenstalling in één van de condensvrije loodsen. U kunt hier ook zelf aan uw boot werken.
De service en onderhoud van uw boot is in vertrouwde handen,.
Door middel van vakkundige adviezen en goede service gekoppeld aan een gemoedelijke sfeer wil de haven uw verblijf op de jachthaven en op het water zo plezierig mogelijk maken.
Tevens is de haven gespecialiseerd in de verkoop en/of bemiddeling van motorboten en motorjachten, zowel nieuw als gebruikt. Het aanbod is zeer gevarieerd.
Ook als u uw schip wilt verkopen bent u bij de haven aan het goede adres.
De ligging van de verkoophaven is zeer gunstig en zal bijdragen tot optimale verkoopkansen van uw schip.
De totale service van uw boot is bij de haven in goede handen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt