Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven AVGA

Jachthaven AVGA

De jachthaven van watersportvereniging AVGA (Algemene Vereniging Groot Amsterdam) ligt in een rustige hoek van de Loosdrechtse plassen. In het water- en bosrijke gebied leven talrijke vogelsoorten, waardoor de plek voor recreanten en natuurliefhebbers volop genieten is.

U vindt de verenigingshaven op ongeveer 10 minuten varen van de de Mijndense Sluis. Deze geeft toegang tot de Vecht. In slechts 2 minuten bent u per boot op de Loosdrechtse Plassen, via de Muijeveldse Wetering of via de Drecht.

De haven is gelegen tussen twee eilanden. Er zijn basale voorzieningen, zoals toiletten, douches en afvalbakken aanwezig. In het centraal gelegen clubhuis 'De Tent' kunt u een praatje maken, spelletjes spelen of een borrel drinken. Op de eilanden kunt u barbecueën en kunnen kinderen uitstekend spelen.

Uw ervaringen over de jachthaven van watersportvereniging AVGA delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt