Trekpad 45

1231PA Loosdrecht

+31-85-500-8606

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven AVGA in Loosdrecht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven AVGA

De jachthaven van watersportvereniging AVGA (Algemene Vereniging Groot Amsterdam) ligt in een rustige hoek van de Loosdrechtse plassen. In het water- en bosrijke gebied leven talrijke vogelsoorten, waardoor de plek voor recreanten en natuurliefhebbers volop genieten is.

U vindt de verenigingshaven op ongeveer 10 minuten varen van de de Mijndense Sluis. Deze geeft toegang tot de Vecht. In slechts 2 minuten bent u per boot op de Loosdrechtse Plassen, via de Muijeveldse Wetering of via de Drecht.

De haven is gelegen tussen twee eilanden. Er zijn basale voorzieningen, zoals toiletten, douches en afvalbakken aanwezig. In het centraal gelegen clubhuis 'De Tent' kunt u een praatje maken, spelletjes spelen of een borrel drinken. Op de eilanden kunt u barbecueën en kunnen kinderen uitstekend spelen.

Uw ervaringen over de jachthaven van watersportvereniging AVGA delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt